Dizi / Film

Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Baş rolü Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaşacağı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yakında başlayacak.

Tv8 ekranlarında kasım ayında yayına girecek olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam’ın sahibi olduğu OG Medya olacak.  Son olarak Tehlikeli Karım ve Erkenci Kuş dizilerinde yönetmen olarak yer alan Çağrı Bayrak ‘nın yönetmenliğini üstlendiği Evim dizisinin senaristi ise ünlü senarist Eylem Canpolat olacak. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim ÇELİKKOL’un paylaşacağı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosunda bir çok ünlü isimde bulunacak.

Doğduğun Ev Kaderindir  Konusu

Evim dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak.  İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

“Doğduğun Ev Kaderindir”(Gerçek Bir Hayat Hikayesi) Yakında Başlıyor!

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR’in ilk teaser’ı yayınlandı.

“Camdaki Kız” Oku

Oyuncular

Demet Özdemir (Zeynep)

Demet Özdemir Kimdir?

İbrahim Çelikkol (Mehdi)

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Fatih Koyunoğlu

 

“Wounds” İzle (Psikolojinizi Bozacak Bir Korku Filmi…)

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu