Dizi / Film

“Wounds” İzle (Psikolojinizi Bozacak Bir Korku Filmi…)

“Wounds” (Yaralar), Babak Anvari'nin yazdığı ve yönettiği ve Armie Hammer, Dakota Johnson ve Zazie Beetz'in oynadığı 2019 psikolojik bir korku filmi.

“Wounds” (Yaralar), Babak Anvari’nin yazdığı ve yönettiği ve Armie Hammer, Dakota Johnson ve Zazie Beetz’in oynadığı 2019 psikolojik bir korku filmi.

“Wounds” (Yaralar), filminde bir kavga sırasında düşürülen cep telefonunu alan New Orleanslı bir barmen, tehditkâr mesajlar almaya başlar ve yavaş yavaş akıl sağlığını yitirir.

“Wounds” Konusu

Wounds, bir kavga sırasında düşürülen telefonu alan bir adamın başına gelenleri konu ediyor. Genç bir adam olan Will, geçimini barmenlik yaparak sağlar. Will’in hayatı, bir gün çalıştığı barda bir kavgaya şahit olması ile alt üst olur. Kavganın ardından barı toparlarken bir telefon bulan Will, telefonun sahibini bulmak için içine bakmaya başlar. Will, kavgaya karışan gençlerden birine ait olduğunu düşündüğü telefonu karıştırırken korkunç şeylerle karşılaşır. Telefonu alması ile birlikte rahatsız edici ve gizemli olaylar yaşamaya başlayan Will, kendisini içinden çıkması zor bir girdabın içinde bulur.

“Wounds” Fragman

“Wounds” Oyuncuları

Dakota Johnson (Carrie)

Armie Hammer (Will)

Zazie Beetz (Alicia)

Karl Glusman (Jeffrey)

Brad William Henke (Eric)

“Wounds” Filminden Görseller

Saklambaç (Ready Or Not) Ölmek İstemiyorsan Saklanmak Zorundasın!

Dr. House (Hekimoğlu) Amerikan Uyarlaması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu