Dizi / Film

Saklambaç (Ready Or Not) Ölmek İstemiyorsan Saklanmak Zorundasın!

Ready or Not, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönettiği, Guy Busick ve R. Christopher Murphy'nin senaryosundaki bir 2019 Amerikan kara komedi korku filmi.

Korku ve gizem öğelerinin yanında, komedi öğesini de bünyesinde barındıran film Grace ve Alex’in 18 aylık ilişkilerini evlilikle taçlandırdıkları gece, Alex’in ailesiyle oynadıkları saklambaç oyununa odaklanıyor.

Başrollerinde Samara Weaving; Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell ve Melanie Scrofano yer aldığı korku, gerilim ve komedi unsurlarını barındıran Saklambaş filmini 11 Ekim’de sinemalarda..

Saklambaç (Ready Or Not) Konusu

Saklambaç, zengin bir adam ile evlenen genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Grace ve Alex, mutlu giden birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak ister. Tüm hazırlıklarını tamamlayan çift, Alex’in ailesinin malikanesinde evlenir. Düğünde her şey çiftin istediği gibi gerçekleşir ancak Grace için yapılan bir plan vardır. Grace, daha gelinliğini çıkaramadan, eşinin ailesi tarafından geleneksel aile oyunu dedikleri oyunu oynamak için çağırılır.

Eşinin ailesinin isteğini geri çevirmeyen Grace, aile bireyleri ile birlikte masaya oturur. Oyunu seçme hakkı ailenin yeni üyesi Grace’e verilir ve genç kadın nadiren çıkan saklambaç kartını seçer. Oyunun kuralına göre Grace’in Alex’i geride bırakıp saklanması ve sabah olmadan diğerlerinin onu bulması gerekir. Ancak bu oyun bir süre sonra Grace için hayatta kalmak için mücadele ettiği korkunç bir savaşa dönüşür.

Saklambaç (Ready Or Not) Fragman

Saklambaç (Ready Or Not) Oyuncular

Samara Weaving (Grace Le Domas)

Samara Weaving

Mark O’Brien (Alex Le Domas)

Mark O’Brien

Adam Brody (Daniel Le Domas)

Adam Brody

Andie MacDowell (Becky Le Domas)

Andie MacDowell

Henry Czerny (Tony Le Domas)

Henry Czerny

Melanie Scrofano (Emilie)

Melanie Scrofano

Kristian Bruun (Fitch)

Kristian Bruun

Elyse Levesque (Charity)

Elyse Levesque

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu