Ordan Burdan

Nisa Sofiya Aksongur Kimdir?

7. Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde Ova karakterini canlandıran Nisa Sofiya Aksongur son günlerin en çok konuşulan çocuk oyuncularındandır. İşte Nisa Sofiya Aksongur hakkında merak edilenler...

7. Koğuştaki Mucize Ova karakterini canlandırarak seyircilerden tam not alan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur’un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Nisa Sofiya Aksongur Kimdir?

Nisa Sofiya Aksongur

Çocuk oyuncu  Nisa Sofiya Aksongur, 30.03.2011 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve aslen İstanbulludur. Nisa Sofiya Aksongur, Leyla Şirin Ajans’ın çocuk oyuncusudur. 2015 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Hanzade karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Nako dergisi çekimlerinde de yer almıştır. Bugüne kadar Bebeğimle Elele dergisi, Pera Pie Katalog Çekimi, Alize, Defacto ve Vicco katalog çekimlerinde yer almış olan Nisa Sofiya Aksongur sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır.

Nisa Sofiya Aksongur şimdilerde, Aras Bulut İynemli, Celile Toyon, İlker Aksum ve Mesut Akusta gibi önemli isimlerin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filminde Memo’nun kızı Ova karakterine hayat vermektedir.

Nisa Sofiya Aksongur’un Rol Aldığı Diziler Ve Filmler:

  • 2019 – 7. Koğuştaki Mucize / Ova (Sinema Filmi)
  • 2019 – Kuzgun / Dila’nın Küçüklüğü (TV Dizisi)
  • 2018 – Locman (Sinema Filmi)
  • 2018 – Ağlama Anne / Alya (TV Dizisi)
  • 2016 – Adını Sen Koy / Asya (TV Dizisi)
  • 2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem / Hanzade (TV Dizisi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu