Ordan Burdan

Akın Akınözü Kimdir?

Atv'de yeni başlayacak olan Hercai dizisinin Maran karakterine hayat veren Akın Akınözü kimdir?

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Payitaht Abdülhamit ve Hercai gibi dizilerde yer alan Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü’nün hayatı ve yer aldığı dizi filmler…

Akın Akınözü Kimdir?

Akın Akınözü’nün Hayatı

Akın Akınözü, 1 Ocak 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Lisede TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümünden mezun olmuştur. Üniversitede ise General Studies IC Berkeley Applied Math alanından mezuhn olup sonrasında oyunculuğa yönelmiştir. Tiyatro ve oyunculuk alanında eğitimler almıştır.

Akın Akınözü, oyunculuk eğitimini aldıktan hemen sonra 2014 yılında kameraların karşısına geçmiştir. Bir sinema filmi olan, Hırvatistan ve Slovenya ortak yapımı Azrail filminin kadrosunda yer almıştır. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosunda Beren Saat, Ekin Koç, Berk Cankat ve Mete Horozoğlu ile birlikte yer almıştır. 2016 yılında Show Tv’de başlayan Arkadaşlar İyidir dizisinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu ile baş rolde yer almıştır.

Akın Akınözü, 2017 yılında Trt1 ekranlarında başlayan Aslan Ailem dizisinde Burcu Özberk ve Ferdi Sancar ile baş rolde yer almıştır. Yine Trt1 ekranlarında yer alan bir dizi olan Payitaht Abdülhamit’te Ömer karakterine hayat vermiştir.

Akın Akınözü, 2019 yılının Mart ayında başlayan Hercai dizisinde Ebru Şahin ile baş rolde yer almıştır. Mia Yapımın üstlendiği Hercai dizisinde Miran karakterini canlandırmaktadır. Hercai dizisinde Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası ve Ayda Aksel‘de kadroda yer almaktadır.

Akın Akınözü Kimdir?
Akın Akınözü

Akın Akınözü’nün Yer Aldığı Dizi Ve Filmler

  • 2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem İvan Ali Yardımcı karakter
  • 2016 Arkadaşlar İyidir Yunus Çağlayan Yardımcı karakter
  • 2017-2018 Aslan Ailem Murat Aslan Başrol oyuncusu
  • 2017-2018 Payitaht: Abdülhamid Ömer Yardımcı karakter
  • 2019- Hercai Miran Aslanbey Başrol oyuncusu
  • 2014 Azrail Gaffur Yardımcı karakter

Atv’nin Yeni Dizisi “Hercai” Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu