Dizi / FilmOrdan Burdan

Hercai Nerede Çekiliyor? Unesco Mirası Olan Bölge Neresi?

Atv'nin yeni dizisi "Hercai" konusu dışında nerede çekildiği de merak konusu oldu. Fragmanlarda gösterilen muazzam yer neresidir? Hercai nerede çekilmektedir?

Atv’nin yeni dizisi “Hercai” konusu dışında nerede çekildiği de merak konusu oldu. Fragmanlarda gösterilen muazzam yer neresidir? Hercai nerede çekilmektedir?

Hercai Nerede Çekilmektedir?

Çekimleri bir masal şehri olan Mardin‘de gerçekleşecek dizi Hercai’nin yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz üstleniyor. “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai‘nin çekildiği yer Mardin Unesco mirasıdır.

Bireşmiş Milletler Bilim Eğitim ve Kültür Teşkilatının (UNESCO)

Farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran ve binlerce yıllık geçmişe sahip Mardin’in, Birleşmiş Milletler Bilim Eğitim ve Kültür Teşkilatının (UNESCO) Dünya Mirası Listesine alınacak.

Farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran ve binlerce yıllık geçmişe sahip Mardin’in, Birleşmiş Milletler Bilim Eğitim ve Kültür Teşkilatının (UNESCO) Dünya Mirası Listesine alınması için çalışmalar devam ediyor. Mardin’de Tarihi Dönüşüm Projesi ile beton yapıların yıkımı, Sürdürülebilir Turizm Projesiyle de iş yerlerinin cepheleri tek tip hale getirilerek kentin eski görünüme kavuşturulması planlanıyor. İki proje kapsamında şu ana kadar tespit edilen 655 betonarme binadan 150’si yıkıldı. Kent merkezinde 640 iş yerinin de tek tip cephe çalışmaları sürüyor.

Atv’nin Yeni Dizisi “Hercai” Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu