Moda

“2019’un Trend Düğünleri”

Düğünler, çiftlerin hayatlarındaki en özel günlerden biridir. İleride çocuklarına, torunlarına anlatacakları muhteşem anlardır. Bu anlarını daha da güzelleştirmek için 2019'un Trend düğünleri sizler için derledik.

Düğünler, çiftlerin hayatlarındaki en özel günlerden biridir. İleride çocuklarına, torunlarına anlatacakları muhteşem anlardır. Eskiden daha çok ailelerin isteklerine göre şekillenen düğünler, günümüzde yepyeni bir forma büründü. Artık birbirinden farklı sayısız ve ilgi çekici düğün çeşidi var. Biz de yeni nesil düğünleri merak ettik ve düğün trendlerinden iyi bir düğünün olmazsa olmazları nelerdir öğrendik.

“2019’un Trend Düğünleri”

2019 Gelinlik Modası

2019 gelinlik modelleri klasik gelinlik algımızı yıkacak! Beyaz gelinlikler renkli tasarımlar ile çeşitleniyor. 2018 gelinlik trendlerinde etkisini gösteren fiyonklar 2019’da büyüyor, katmanlar daha da genişleyip, tulumlar çeşitlenerek gelinlik algımızı sarsıyor. 2018’de sokak modası ve dekorasyon trendleri arasında gördüğümüz metalik detaylar ve geometrik çizgiler, 2019’da gelinliklerde de boy gösteriyor. Ünlü tasarımcıların 2019 ilkbahar-yaz gelinlik koleksiyonlarında, geometrik desenler, gelinliğin tamamında kullanılıyor. Bu desenler sonbaharda uzun duvaklara da sıçrıyor. 2019 sonbahar gelinliklerinde ise tüller öne çıkıyor. Uzun duvaklar, omuz detayı hatta abartılı katlarıyla gelinliğin etek kısmı olan tüller, bazı markalarda karşımıza transparan bir gelinlik olarak çıkıyor.

2019 Gelin Makyajı Trendleri

2019 gelin makyajı trendlerinde göz alıcı modeller öne çıkıyor! Metalik farlar, gümüş eyeliner’lar, parıltılı ojeler 2019’da gelinlerin ışıl ışıl görünmesini sağlayacak! Işıltılı modellerden hoşlanmayanlar için ise soft pembe tonları, gelin makyajı trendleri arasındaki yerini alıyor. En sade gelin makyajı olan “yok gibi” makyaj modelleri 2019’da doğal görünümü zirveye taşıyor!

2019 Gelin Saçı Trendleri

2019 kısa saçlı gelinlerin yılı olacak gibi görünüyor! Gelin saçı modellerinde seçenek bulamamaktan yakınan gelin adayları, küt, kısa saç gelin başı modellerinin, trendler arasında yer almasına çok sevinecek! 2019 gelin saçı trendlerinde, gelinlik modasında olduğu gibi sadelik ve iddialı seçenekler bir arada! Gelinlikte büyüyen üç boyutlu çiçekler saçlara taşıyor, doğal dalgalı saç modelleri bu yıl da hakimiyetini koruyor. 2018’in romantik, yüksek atkuyruğu modelleri 2019’da düşüyor ve kurdelelerle süsleniyor. Klasiklerin dışına çıkıp değişik gelin saç aksesuarları ve gelin saçı modelleri denemek isteyenler için de bu yıl farklı alternatifler sunuyor. Siyah saç aksesuarları ve punk tarzı en yeni 2019 gelin saçı modelleri arasında yer buluyor.

2019 Düğün Dekorasyon Trendleri

Düğün dekorasyon trendlerinde de sadelik hakim. Ancak bir fark var: Bu yıl, sade dekorasyon öğeleri ışıltılı detaylarla hareketleniyor. Floral ve şeffaf tasarımlar metalik, gold ve bakır tonlarıyla kombinleniyor. Geçtiğimiz yıllarda düğünlerde görmeye alıştığımız metalik ve gold tonlar ise yerini yavaş yavaş bakır tonlarına bırakıyor.

2018 düğün dekorasyon trendleri arasında yer alan geometrik tasarımlar bu yıl gelin-damat fonlarında kendini gösteriyor. Lazer kesim isimlikler ve siyah masa süslemeleri düğün dekorasyonunun zarif detaylarını oluşturuyor. Led tabelalar ve video-mapping uygulamaları da düğünlere renk katıyor!

2019 Nikah Şekeri Trendleri

2019 nikah şekeri trendlerine göre ‘şekerler’ bazen lolipopa, bazen makarona, bazen de küçük keklere dönüşüyor, yenilebilir nikah hediyelikleri öne çıkıyor. “Yemelik değil daha kalıcı bir seçenek arıyorum” diyenler için de mumlar ve sabunlar 2019’da da trendler arasındaki yerini koruyor. Küçük şişelerdeki kolonya  ve baloncuk oyuncakları, eğlenceli ve şık nikah hediyeliği alternatiflerini oluşturuyor. 2019’da en değişik trend ise nikah hediyeliği olarak dağıtılan fularlar oluyor.

2019 Düğün Pastası Trendleri

2019’da düğün pastalarında kullanılan sulu boya efektleri, heykelleri anıran pastalar, kabartmalı tasarımlar, düğünleri adeta sanat galerisine dönüştürüyor. Kurutulmuş çiçekler, bu yılın pastalarına romantik bir hava getiriyor. İncili ve fiyonklu pastalar da yine romantik tasarımları seven çiftler için trendler arasında yer buluyor. 2018 düğün pastası trendleri arasında öne çıkan geometrik detaylar, 2019’da pastanın bütününü oluşturuyor. Gold detaylar ise pastalara ışıltı katıyor.

2019 Davetiye Trendleri

Meghan Markle’ın düğün trendlerine etkisi 2019’un en yeni davetiye modellerinde de karşımıza çıkıyor. Gelin ve damadın soyadlarının baş harflerinden oluşan monogramlar, davetlileriniz üzerinde kraliyet düğününe katılmış izlenimi oluşturacak. Üstelik bu monogramları yine 2019’da sıkça karşımıza çıkacak davetiye mühürlerine de bastırabilirsin.

Trendlerdeki sadeleşme etkisi, koyu renkli ve minimal tasarımlı davetiyelerin öne çıkmasıyla da kendini gösteriyor. Peki ya renkli tasarımlardan hoşlananlar? 2018’in dekorasyon trendleri arasında yer alan çelenkler 2019’un davetiyelerinde karşımıza çıkıyor. 2018 trendlerinden 2019’a yansıyanlar arasında astarı tasarımlı zarflar da var. İçi floral tasarımlı zarflar bu yıl gold ve metalik çizgiler, geometrik tasarımlar ile çeşitleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu