Dizi / Film

“Welcome” İzle (İnsana Dönüşebilen Bir Kedi…)

Bir webtoondan uyarlama olan dram-romantik-fantastik türündeki dizi, insana dönüşebilen bir kedi (L) ve onun sahibi (Shin Ye-Eun) etrafında dönmektedir.

Dizinin yönetmen koltuğunda “House of Bluebird” ve “Big” dizilerinin yönetmeni Ji Byung-Hyun oturmaktadır. Webtoonu diziye “Marriage Not Dating” ve “Introvert Boss” dizilerini kaleme alan Joo Hwa-Mi uyarlamaktadır. Bir webtoondan uyarlama olan dram-romantik-fantastik türündeki dizi, insana dönüşebilen bir kedi (L) ve onun sahibi (Shin Ye-Eun) etrafında dönmektedir.

Ana kadrosunda LShin Ye-Eun ve Seo Ji-Hoon’un yer aldığı, KBS2’un “Welcome” adlı yeni dizisinin ilk fragmanı da yayımlandı.

“Welcome” İzle (İnsana Dönüşebilen Bir Kedi…)

Bir webtoondan uyarlama olan dram-romantik-fantastik türündeki dizi, insana dönüşebilen bir kedi (L) ve onun sahibi (Shin Ye-Eun) etrafında dönmektedir.

“Welcome” Konusu

Dizi, insana dönüşebilen bir kedi (L) ve onun sahibi (Shin Ye-Eun) etrafında dönmektedir. Oldukça zor zamanlar geçirmekte olan Sol-A, sokakta bulduğu bir kediyi evine getirir. Evini açtığı kedi sayesinde yaralı kalbi iyileşmeye başlar.

Adı: Welcome | 어서와
Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Yönetmen: Ji Byung-Hyun
Senarist: Go A-Ra (webtoon), Joo Hwa-Mi
Yapım Şirketi: Gil Pictures
Yayıncı: KBS2
Bölüm Süresi: 35 Dakika
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 25 Mart 2020
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00 (günde iki bölüm)
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

“Welcome” Fragman

“Welcome” Oyuncuları

Kim Myung-soo “L” (Hong-Jo)

Karakteri: L dizide insana dönüşebilen bir kedi olan Hong-Jo karakterini canlandırmaktadır. İnsan ve kedi olarak iki farklı hayat yaşamaktadır.

Shin Ye-Eun (Kim Sol-A)

Shin Ye-Eun dizide Hong-Jo’nun (L) sahibi olan Kim Sol-Ah karakterini canlandırmaktadır. 20’lilerinde olan genç bir kızdır. İnsanları seven ve etrafındakileri korumak için elinden geleni yapan birisidir. Ancak, babası ve karşılıksız sevdiği adam da dâhil olmak üzere çevresindeki insanlar onu derinden yaralamıştır. Bu yüzden, kalbinin kapılarını herkese kapamıştır. Hayali bir webtoon sanatçısı olmaktır ve bir görsel tasarım şirketinde yeni işe girmiştir.

Seo Ji-Hoon (Lee Jae-Sun)

Diğer Oyuncuları:

  • Kang Hoon / Ko Doo-Sik
  • Yoon Ye-Joo / Eun Ji-Eun
  • Kim Yeo-Jin
  • Jeon Ik-Ryung
  • Yang Dae-Hyeok

İtaewon Class İzle (Adaletsiz Bir Dünyada Yaşam Savaşı)

“Kingdom 2” Yeni Sezon Mart Ayında Netflix’te

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu