Dizi / Film

Yapay Zeka Konulu En İyi 3 Film

Son dönemlerin en çok konuşlan konularından olan yapay zeka konulu en iyi 3 filmi sizler için derledik.

Yapay Zeka Konulu En İyi 3 Film

1. A.I. (Yapay Zeka)

Konusu: Polonyo’da bir sirkte doğan EO adlı eşek, hayat yolcuğunda iyi ve kötü birçok insanlarla tanışır ve neşe ve acıyı yaşar. Birçok zorluklar ve felaketlerin üstesinden gelmeye çalışan EO adlı eşek, ne olursa olsun masumiyetini hiçbir zaman kaybetmez ve Polonya’da başlayan hikayesi İtalya mezbahasında son bulur.

Oyuncuları: Sandra Drzymalska, Tomasz Organek, Mateusz Kosciukiewicz

2. Her

Konusu: Karısında yeni ayrılmış olan Theodore Twombly, bir apartman dairesinde tek başına yaşamaktadır. Ancak Theodore’nın hayatı bir gün karşılaştığı bir teknoloji reklamıyla birlikte tamamen değişmektedir. Yapay zeka ile programlandırılmış Samantha adında bir kadın ile tanışır. Sanal bir varlık olan ve sadece bir sesten ibaret olan Samantha, Theodore’u dünya ve hayat üzerine sorduğu sorularla birlikte bambaşka bir gerçeklikle tanıştırmaktadır.

Oyuncuları: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams

3. Ex Machina

Konusu: Caleb, dünyanın en önemli teknoloji şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmaktadır. Caleb, düzenlenen bir yarışmada, dağ evinde 1 haftalık ‘ödül’ kazanır. Ancak Caleb’i  ‘Ava’ adında güzel bir robot kızın bedeninde, dünyanın ilk gerçek yapay zekası Caleb’i beklemektedir.

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Alicia Vikander, Oscar Isaac

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu