Moda

Yeni Sezon Ofis Modası

Ofiste hem rahat hem de şık olmak mümkün! Yeni sezon ofis modası ile herkes sizi konuşacak. “İyi bir giyim itibarı artırır“ sözünü de göz önüne alırsak; iş dünyasında giyimin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Bu sebeple bizde sizler için Yeni Sezon Ofis Modası hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık.

Ofis Modası İçin Gardırobunuzda Olması Gerekenler

Ofis modasında giyim; abartısız, fazla dekolte kullanılmadan, biraz mütevazi, ama oldukça modern ve çekici olmalıdır. Ancak unutulmamalıdır ki her kadın kendi stil danışmanı olmalıdır. Aynı zamanda moda her zaman gündemde olanı giyinmek değil kendinize yakışanı giyinmektir. Ofis stilinde de bu durum aynıdır. Her geçen gün yeni bir moda akım olsa da ofis stilinde vazgeçilmez olan parçalar her zaman gündemde olamaya devam etmektedir. Siyah elbise, jean pantolon ve beyaz gömlek gibi vazgeçilmez parçalar her zaman dolabınızda olması gereken ve şık görünümün temel parçalarındandır.

1. Beyaz Gömlek

Bir iş kadınının gardırobundaki olması gereken en önemli parça beyaz gömlektir. Aslında yalnızca iş kadınlarının değil tüm kadınlar da olması gereken beyaz gömlek; bir takım elbisenin içinde ya da bir jean pantolon ile çok rahat kombinlenmektedir. Hangi parça ile kullanılırsa kullanılsın anında şık bir görünüm kazandıran beyaz gömlekleri özellikle; uzun paçalı bol kesim bir siyah pantolon ile tamamlar ve altına stilettolarınızı giyinirseniz sizden şıkı olmayacaktır.

2. Kalem Etek

Kalem etekler geçmişten beri iş dünyasının vazgeçilmez parçalarındandır. Her zaman şık ve çekici bir görünüm sağlayan kalem etekler; kişilerde ciddi bir görünüm sağlarken, özellikle düğmeli gömlekle tamamlandığı zaman ofis stilinin en değerli parçalarından birine dönüşmektedir.

3. Siyah Elbise

Her kadının dolabında mutlaka siyah bir elbise olmalıdır. Modeli nasıl olursa olsun her zaman şık bir görünüme sahip olan siyah elbiseler iş dünyasında ciddi bir görünüm kazandırmaktadır. Siyah elbiselerinizi şık bir stiletto ve aksesuarlarla tamamlayıp her türlü iş ortamına rahatça katılabilirsiniz.

4. Jean Pantolon

Ofis modasının en bilindik, en rahat ama bir o kadar şık parçalarından bir tanesi de jean pantolonlardır. Her zaman ilk akla gelen jean pantolonları nasıl giyinirseniz giyinin size her zaman şık ve karakterli bir duruş sağlayacaktır. Özellikle gömlek ve ceket ile yapacağınız kombinlerle ofisinizi en şık çalışanı bile olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu