Dizi / Film

Suçlu Kim? Gain’in Mini Dizisi: Terapist

Klasik konulardan, sabahtan akşama kadar televizyonları işgal eden programlardan artık çok sıkıldık. Özellikle hayatımıza iyiden iyiye giren Netflix, Gain, Puhu vb. ücretli film ve dizi portalları televizyon ve televizyon dizilerine bakış açımızı değiştirdi. Artık hanım ağalı, zengin kız fakir oğlanlı yada kaslı ve libidosu yüksek genç adamın karşısındaki aptallaştırılan kadın tiplemerini izlemek istemiyoruz.

Şimdi bi önerimiz olucak! Hani bu meşhur pembe dizilerde sadece süre doldurmak için kadın ve erkeğin uzun uzun birbirine bakma sahneleri varya; işte tam o kadar süreye bir bölüm sığdırmış olan bir dizi önereceğiz size.

Terapist Dizisi Gain
Terapist Dizisi Gain

Terapist Dizisi

Baştan söyleyelim spoiler vermeyeceğiz.

Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır.

Gain dijital platformunun özel olarak ürettiği Terapist dizisi aslında mini bir psikolojik gerilim dizisi. Hatta o kadar mini ki yedi bölümden oluşan ilk sezonu toplamda bir film uzunluğuna anca ulaşıyor. Ortalama olarak kısa bölümler 7-8 dakika, uzun bölümler ise 15-16 dakika uzunluğunda.

Dizi bir psikiyatrist ve onun beş danışanın arasında geçiyor. Psikiyatrist’in özel bir sebepten terapi seanslarına ara verir ve bu beş kişiden biri psikiyatristin eşini öldürür peki ama katil kim?

Her bölümünde ayrı bir gizem ve merak oluşturan dizi bu dizi, aynı zamanda bu beş kişiyi ayrı ayrı incelememizi ve suçlunun kim olduğunu bulmak için çabalamamızı sağlıyor.

Terapist Dizisi Oyuncuları
Terapist Dizisi Oyuncuları Kolaj

 

Dizide başrolleri Çağdaş Onur Öztürk, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammed Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı paylaşıyor.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. 🙂 Filmi beğenip beğenmeyeceğinizi bilmiyoruz ama eminizki uzun uzun bölümlere sahip yüzlerce bölümlük dizilere zaman ayırabiliyorsak bu dizide seyretmiş olmamız gereken dizilerden biridir.

Diziyi seyredenlerin yorumlarını bekliyoruz muhakkak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu