Dizi / Film

“Bozkır Arslanı Celaleddin” Kuruluş Osman’ı Gölgede Mi Bırakacak?

Atv’nin yeni dizisi “Bozkır Arslanı Celaleddin” 21 Mayıs Cuma günü seyircisi ile buluştu. Yine bir Mehmet Bozdağ dizisi olan Bozkır Arslanı Celaleddin; İlk bölümden büyük beğeni aldı. Seyirci tarafından oldukça olumlu geri dönüşler alan dizinin yüksek reytingi, Bozdağ’ın diğer dizi Kuruluş Osman’ı geride mi bırakacak? sorularını akıllara getirdi. Son dönemlerde reytinglerde gerilemeye başlayan Kuruluş Osman, yerini Bozkır Arslanı Celaleddin’e mi bırakacak?

“Bozkır Arslanı Celaleddin”

Mehmet Bozdağ, Özbekistan için hazırladığı Bozkır Arslanı Celaleddin; tarihin büyük kahramanlarından Sultan Celaleddin’in hayat hikayesini konu almaktadır.

Mehmet Bozdağ daha önce Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kut’ul Amare, Yunus Emre ve Kuruluş Osman gibi dizilerin yapımcılığını yapmıştır. Son olarak ise Özbekistan için kolları sıvayan Bozdağ; “Celaleddin Harezmşah” adlı projesini gerçekleştirdi. İlk olarak Özbekistan’da yayınlanan dizi çok büyük ilgi gördü. 21 Mayıs Cuma günü ise Türkiye’de yayınlanmaya başlayan dizi; ilk bölümü ile çok beğenildi ve seyirciden olumlu dönüşler aldı. “Bozkır Arslanı Celaleddin” dizisi toplam 13 bölümden ve her bölüm 60 dakikadan oluşmaktadır.

Celaleddin Harezmşah Kimdir? Tıklayınız…

Yeni Dizi Kuruluş Osman’ı Gölgede Mi Bırakacak?

İlk dizisi Diriliş Ertuğrul ile 2 milyara yakın insana ulaşan Mehmet Bozdağ, dizi final yaptıktan sonra Ertuğrul Gazi‘nin oğlu ve Osmanlı Devletinin kurucu Osman Gazi‘nin hayatını çekerek seyircisi ile buluşturdu. İlk başlarda büyük ilgi gören dizi son dönemler reytinglerde gerilemeye başladı. Yapımcının geçtiğimiz Cuma günü yayına alınan dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin’in ise büyük ilgi görmesi Kuruluş Osman’ı daha da geride bırakacağını düşündürttü. Toplam 13 bölümden ve her bölüm 60 dakikadan oluşan yeni dizi; Kuruluş Osman’dan daha fazla ilgi göreceği benzemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu