Dizi / Film

Camdaki Kız 5. Bölüm 2. Fragman

Kanal D'nin en çok ses getiren dizisi Camdaki Kız; heyecanlı geçen 4. bölümün ardından merakla beklenen 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Kanal D’nin en çok ses getiren dizisi Camdaki Kız; heyecanlı geçen 4. bölümün ardından merakla beklenen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 4. bölüm Nalan Sedat’ın eline yüzükleri bırakmış ve onu terk etmiştir.  Koroğlu ailesi bu işin içinden çıkmayı başarabilecek mi?  Yayınlanan 5. bölüm fragmanında ise Sedat 5. bölüm fragmanında ise Sedat bir kaza geçirecektir. İşte o merakla beklenen Camdaki Kız 5. Bölüm 2. Fragmanı

Camdaki Kız 5. Bölüm 2. Fragman

Camdaki Kız 4. Bölüm Özeti

Koroğlu ailesinin bütün engelleme çabalarına rağmen Sedat ve Cana’nın fotoğrafı gazetede yayınlanır. Haberin gündeme bomba gibi düşmesi bütün gazetecileri harekete geçirir. Herkes Nalan’ın bu habere vereceği tepkiyi merak etmektedir. Yoksa bu büyülü aşk masalı, daha başlamadan bitmiş midir? Haberin yayınlanmasıyla Koroğlu Malikânesinde kıyamet kopar. Ailelerinin şerefi ve şirket hisselerinin geleceği için, bir an önce bu durumu düzeltmeleri ve Nalan’ın yüzüğü atmasını engellemeleri gerekmektedir.

Camdaki Kız 5. Bölüm Fragmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu