Dizi / Film

Bayrama Özel: 3 Gün 3 Film

11 ayın sultanı Ramazan’ın sonu geldi ve herkesin içini bir bayram sevinci kapladı. Bu Ramazan bayramını da evlerimizde geçirecek olsak bile sıkıcı ve rutin geçmemesi için birkaç aktivite yapabilirsiniz. Bu aktivitelerden bir tanesi ve en eğlenceli olan patlamış mısırlarınızı alıp güzel bir film seçip onu izlemektir.

Biz Kivi Tadında olarak sizlere, bayrama özel 3 gün boyunca izleyebileceğiniz filmleri derledik. Daha fazla film ve dizi önerisi istiyorsanız da dizi/film kategorimizde ufak bir gezintiye çıkabilirsiniz. Bizim sizler için seçtiğimiz bayrama özel 3 gün 3 film önerisini hemen incelemeye başlayabilirsiniz.

3 Gün 3 Film

1. Tenet

Christoper Nolan’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı aksiyon dolu bilimkurgu filmidir.

Dünyayı yaklaşan büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir ajanın hikayesini konu almaktadır. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan ajan; dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır.

Tenet

2. Elly Hakkında

Elly Hakkında, İranlı bağımsız film yapımcısı Asghar Farhadi’nin 2009 yapımı dram filmidir. Berlin Film Festivali’nde Gümüş Ayı Ödülü alan filmin senaristliğini de Asghar Farhadi ve Azad Jafarian üstlenmektedir.

Yıllardır Almanya’da yaşayan Ahmat, bir gün İran’ı gitmeye karar verir. Orada onu eski arkadaşları karşılayacak ve birlikte bir tatil planı yapacaklardır. Hazar Gölü kıyısında üç gün birlikte eğlenecekleri tatili planlayan Sepideh, bu tatile Elly’ı da çağırır. Ahmat, Elly’ı tanımamaktadır ama Sepideh’in planı ise onları biraz daha yakınlaştırmaktır.

Almanya’da yaptığı mutsuz evlilikten henüz kurtulmuş olan Ahmat, İranlı bir kadınla bir yuva kurmak istemektedir. Bunu bilen arkadaş grubu, Sepideh’in Elly’yi niçin davet ettiğini anlarlar. Gayet güzel geçen tatilin ikinci gününde bir olay sonucunda Elly ortadan kaybolur. O günün sabahında Tahran’a dönmesi gerektiğini söylemiş olan Elly, nasıl kaybolmuştur? Olaydan sonra bazı yalanlar ortaya çıkmaya başlar ve yalanın tüm olayların seyrini nasıl değiştirebildiği gözler önüne serilir.

Elly Hakkında – Türkçe Dublaj İzle

3. Nöbetçi

Nöbetçi (Sentinelle), yönetmen koltuğunda Julien Leclercq’ın oturduğu senaryosunu Julien Leclercq ve Matthieu Serveau’nun yazdığı Netflix filmidir.

Fransız askeri olan Klara kardeşine tecavüz edilip öldüresiye dövüldüğünü duyar. Atık tek amacı kardeşine bunu yapanları bulmaktır. Fakat karşısına aldıkları üç beş çapulcudan ibaret değildir.

Nöbetçi

Bonus Olarak

Bonus olarak şöyle aile fantastik bir şeyler izleyelim çocuklarımızın da gönlü olsun diyorsanız size iki film önerimiz daha var.

1. Aşk ve Canavarlar (Love and Monsters)

Stranger Things yapımcılarından yeni film Aşk ve Canavarlar (Love and Monsters); hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarlarla dolu dünyada hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır.

Aşk ve Canavarlar (Love and Monsters) 14 Nisan’da Netflix’te

2. Ruhların Kaçışı

Japon anime sanatçısı Hayao Miyazaki‘nin yazıp yönettiği 2001 yılında yayınlanan Oscar ödüllü animasyon filmidir.

Chihiro ailesiyle birlikte yeni bir kasabaya taşınır. Yolculuk esnasında bir tünelden geçerler ve fantastik bir dünyayla karşılaşırlar. Fakat geldikleri kasabada bir şeyler yolunda gitmemektedir. Kısa bir süre sonra ailesini kaybeden Chihiro korku dolu maceralara atılacaktır.

Oscar Ödüllü Bir Anime “Ruhların Kaçışı”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu