Dizi / Film

Elly Hakkında – Türkçe Dublaj İzle

Elly Hakkında, İranlı bağımsız film yapımcısı Asghar Farhadi’nin 2009 yapımı dram filmidir. Berlin Film Festivali’nde Gümüş Ayı Ödülü alan filmin senaristliğini de Asghar Farhadi ve Azad Jafarian üstlenmektedir. Büyük bir başarıya imza atmış olan Elly Hakkında filminin oyuncu kadrosunda ise Taraneh Alidoosti, Golshifteh Farahani, Shahab Hosseini gibi isimler yer almaktadır.

Elly Hakkında

Yıllardır Almanya’da yaşayan Ahmat, bir gün İran’ı gitmeye karar verir. Orada onu eski arkadaşları karşılayacak ve birlikte bir tatil planı yapacaklardır. Hazar Gölü kıyısında üç gün birlikte eğlenecekleri tatili planlayan Sepideh, bu tatile Elly’ı da çağırır. Ahmat, Elly’ı tanımamaktadır ama Sepideh’in planı ise onları biraz daha yakınlaştırmaktır.

Almanya’da yaptığı mutsuz evlilikten henüz kurtulmuş olan Ahmat, İranlı bir kadınla bir yuva kurmak istemektedir. Bunu bilen arkadaş grubu, Sepideh’in Elly’yi niçin davet ettiğini anlarlar. Gayet güzel geçen tatilin ikinci gününde bir olay sonucunda Elly ortadan kaybolur. O günün sabahında Tahran’a dönmesi gerektiğini söylemiş olan Elly, nasıl kaybolmuştur? Olaydan sonra bazı yalanlar ortaya çıkmaya başlar ve yalanın tüm olayların seyrini nasıl değiştirebildiği gözler önüne serilir.

Elly Hakkında Türkçe Dublaj İzle

Elly Hakkında Filmi Oyuncuları

Taraneh Alidoosti (Elly)

Shahab Hosseini (Ahmad)

Gülşifte Ferahani (Sepideh)

Peyman Moaadi (Peyman)

 

Baran (İran Yapımı Aşk Filmi) İzle

Mest-i Aşk (Türk-İran Ortak Yapımı Film) 2020’de Sinemalarda!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu