Kişisel Bakım

Saç İçin Etkili Bakım Yağları

Kırılan ve yıpranmış saçlar için etkili olacak doğal bitkilerden elde edilmiş yağlar saçlara daha iyi gelmekte ve iyi bir bakım yapmaktadır.

Kadınların en değerli aksesuarı saçlarıdır. Fakat kadınların büyük bir çoğunluğu yıpranmış ve kırılan saçlardan şikayetçi. Kırılan ve yıpranmış saçlar için etkili olacak doğal bitkilerden elde edilmiş yağlar saçlara daha iyi gelmekte ve iyi bir bakım yapmaktadır. Gelin hep birlikte saç için etkili olan bakım yağlarını öğrenelim…

Saç İçin Etkili Bakım Yağları

Lavanta Yağı

Vücut üzerinde rahatlatıcı etkileri olan lavanta yağının aslında bir çok şeye faydası vardır. Bu faydalardan biride saçlara olan faydasıdır. Lavanta yağı, saçları besleyerek dökülmesine engel olurken kolay bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Saç derisinde ki kan dolaşımını sağlarken saç diplerine giden oksijen miktarını artırır.

Saç İçin Etkili Bakım Yağları
Lavanta Yağı

Lavanta Yağının faydalarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz…

Lavanta Yağının cilde olan faydalarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz…

Lavanta çayı nasıl hazırlanır öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz…

Argan Yağı

Argan ağacı çok az bir ülkede yetişebilen nadir ağaç türlerindendir. Argan ağacının meyvelerinden elde edilen yağ saç dersinin ana etkenlerinden olan keratin için doğal bir çözümdür. Saçı güçlendirir ve gür görünmesine katkı sağlar.

Saç İçin Etkili Bakım Yağları
Argan Yağı

Argan Yağının Cilde Faydaları Nelerdir? Öğrenmek İçin Tıklayınız…

Jojoba Yağı

Tüm cilt tiplerine uygun olan JoJoba yağı, kuru saç derisini ve kepekleri önleme konusunda bir uzmandır. Jojoba yağı, saçın güçlenmesi için ihtiyaç duyulan çoğu vitamin ve minerali özünde bulundurmaktadır. Ayrıca egzama, sedef ve saç biti gibi sorunları tedavi etmeye yarar.

Saç İçin Etkili Bakım Yağları
Jojoba Yağı

Jojoba Yağının Faydaları Nelerdir? Öğrenmek İçin Tıklayınız…

Jojoba Yağının Cilde Faydaları Nelerdir? Öğrenmek İçin Tıklayınız…

Hindistancevizi Yağı

Tropik bir meyve olan Hindistan cevizi saçlar için besleyici bir yağdır. Saç tellerine nem veren Hindistan cevizi yağı, donuk ve kaba olan saçları parlak ve yumuşak saçlara dönüştürür.

Hindistan Cevizi Yağı
Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan Cevizi Yağının Mucizeleri Nelerdir? Öğrenmek İçin Tıklayabilirsin…

Zeytinyağı

Zeytinyağı, yüz, saç ve tırnak bakımı için oldukça önemli bir yağdır. İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde kökten uca kadar saçı besler. Saçı onarır ve aynı zamanda bakım yapar.

Saç İçin Etkili Bakım Yağları
Zeytinyağı

Zeytinyağının Faydaları Nelerdir? Öğrenmek İçin Tıklayınız…

Haşhaş Yağı

Haşhaş bitkisinin tohumundan elde edilen haşhaş yağı kısa sürede saç üzerinde etki edecek etkili yağlardan biridir. Kepeği azaltır, bakım yapar ve yeni saçların çıkmasında etkilidir.

Haşhaş Yağı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu