Moda

Okunması Gereken En İyi Moda Dergileri

Modayı yakından takip etmek isteyen, en doğru ve en güncel stillerden ve ürünlerden haberdar olmak isteyen herkesin okuması gereken en iyi moda dergilerini sizler için derledik.

En İyi Moda Dergileri

1. VOGUE

VOGUE 22 ülkede bulunan, dünyanın en çok bilinen ve en etkili moda dergilerindendir.  Pek çok ülkede yayınlanan dergi Türkiye’de 2010 yılının Mart ayında, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yayınlanmaya başlanmıştır. Türkiye’nin en çok okunan moda dergilerinden olan VOGUE, yayın hakları Ocak 2020’de Turkuvaz Medya Grubu’na geçmiştir.

VOGUE Magazine

2. Harper’s Bazaar

1867 yılından beri güzellikten modaya, giyimden popüler kültüre birçok alanda topluma yön veren en etkili moda dergilerindendir. ABD’ye ait olan Harper’s Bazaar, uluslararası basılan büyük bir dergidir.

Harper’s Bazaar

3. Hijab In Style

Moda sektörüne yeni giren ve Amerika ürünü olan Hijab In Style dergisi; kısa zamanda çok okuyucuya sahip oluştur. Tesettür modasına yakında takip eden ve stil sahibi her kadının mutlaka okuması gereken dergilerdendir.

Hijab In Style Magazine

4. The Gentlewoman

The Gentlewoman, Hollanda’ya ait olan ve iki yılda bir basılan, en değerli moda dergileri arasında yer almaktadır. İlk sayısı 2010 yılında yayınlanan dergi, kalitesi ile kısa sürede büyük değer kazanmıştır.

The Gentlewoman Magazine

5. Vestoj

2009 yılında kurulan Vestoj, yıllık bir dergidir. Bilinçli entelektüel duruşu ile kısa sürede büyük ün kazana dergi; moda dünyasının yakından takip ettiği dergilerdendir.

Vestoj Magazine

6. GQ

Amerika’da, 1931 yılında yayınlanmaya başlayan GQ, en iyi erkek moda dergilerindendir. Türkiye’de Doğuş Yayın Grubu tarafından Condé Nast Publications ortaklığında yayınlanan dergide; stil, teknoloji, erkek modası, özel röportajlar ve daha fazlası yer almaktadır. Yani kısa stil sahibi olan veya olmak isteyen tüm erkeklerin yakından takip etmesi gereken bir dergidir.

GQ Magazine

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu