Dizi / Film

Burcu Biricik “Fatma”yı Anlattı!

Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın başrol oyuncusu Burcu Biricik ve yaratıcısı Özgür Önurme, Fatma dizisine dair merak edilenleri anlattı. 

Temizlik işlerine giden bir kadının, insanları temizlediği bir hikayeyi anlatan Fatma; 27 Nisan Salı günü itibariyle Netflix tarafından seyircisi ile buluştu. Yayınlandığı andan itibaren birçok kişi tarafından seyredilen Fatma dizisi; seyirciden tam not alarak en çok izlenenler listesinde bir numaraya yerleşti. Başarılı dizinin senaryosunu; Özgür Önürme kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Özer Feyzioğlu oturmaktadır.

Netflix’in yeni dizisi Fatma dizisine dair merak edilenleri Burcu Biricik ve Özgür Önurme, konuk oldukları YouTube kanalında anlattı. Özgür Önurme’nin yoruma göre Fatma dizisi; herhangi bir konuda fikri alınmamış, hiç bir zaman görülmemiş ve hep ötekileştirilmiş bir kadının; kendini var etme hikâyesidir. Dizide seyirciye dramın yanı sıra çok kuvvetli bir aksiyon ve gerilim yaşatan Fatma dizisi hakkında Burcu Biricik ise şöyle diyor; toplum tarafından bastırılmış ve ötekileştirilmiş Fatma’nın; içindeki gücü keşfederek var olma ve sesini duyurma çabasını anlatıyor.

Fatma’ya Dair

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu