Dizi / Film

Benedict Cumberbatch’in Yeni Dizisi “The 39 Steps“

Edward Berger’ın yöneteceği ve Netflix'te yayınlanacak olan, The 39 Steps isimli mini dizisinin başrolünde Benedict Cumberbatch yer alacak.

Benedict Cumberbatch Netflix’in önümüzdeki yıl yayınlanması beklenen yeni gerilim dizisi “The 39 Steps“in başrolünde yer alacak. Netflix’in yeni mini dizisi “The 39 Steps“ hakkında bilgiler yayılmaya başlandı. Senaryosunu Mark L. Smith kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Edward Berger’ın oturduğu dizinin başrolünde ise Benedict Cumberbatch yer alacak.

Benedict Cumberbatch’in Yeni Dizisi “The 39 Steps“

Sherlock dizisinde ki rolünden sonra büyük bir hayran kitlesi kazanan ve son yıllarda Marvel Sinematik Evreni’ndeki Doctor Strange rolüyle adından sıkça söz ettiren Benedict Cumberbatch, hayranlarına müjdeli haberi verdi. Sherlock dizisi için yeni sezon bekleyen ve oyuncuyu bir hayli özleyen izleyiciler Benedict Cumberbatch’i Netflix’te yayınlanacak yeni dizisinde seyredebilecekler.

1935 yılında Alfred Hitchcock tarafından sinemaya uyarlanan The 39 Step.

Dizi, John Buchan‘ın 1915 yılında yazmış olduğu ve 1935 yılında Alfred Hitchcock tarafından aynı isimle sinemaseverlerle buluşturulan The 39 Steps romanından uyarlanacak. Çekimlerine önümüzdeki yıl başlanılacağı bilinen “The 39 Steps“, her bölüm bir saat olacak şekilde 6 bölümden oluşacağı  düşünülmektedir.

John Buchan‘ın aynı adlı romanından uyarlanacak olan dizi, 1935 yılında Alfred Hitchcock tarafından sinemaya da uyarlanmıştır. Aksiyon dolu bir komplo gerilim dizisi olacak The 39 Steps (39 Adım), sıradan bir adam olan Richard Hannay, farkında olmadan kendisini korkunç bir komplonun içinde bulur ve  her şeyi değiştirecek olan o 39 Adımı başarmaya çalışır.

Son Yılların En İyi Filmleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu