Sağlık

Leslie Sansone

Leslie Sansone, 1980 yılından beri yürüyerek zayıflamanın öncülüğünü yapmıştır. Walk at Home adından ki programın kurucusu olan uzman fitness eğitmenidir. Leslie Sansone’nin hayatı. Kurucusu olduğu Walk at Home hakkında bilgiler…

Leslie Sansone Kimdir?

Leslie Sansone, 14 Şubat 1961 yılında Pensilvanya’da dünyaya gelmiştir. Grup spor koçudur. Joseph Bullano ile evlidir. Joseph, Marie Ellena ve Andrew adında üç tane çocuğu vardır. Leslie ilk başlarda kendisi de aşırı yemek yiyen ve kilolu biriydi. Kolej masraflarını karşılamak için kilisede fitness dersleri vermekle işe başladı. Leslie egzersiz felsefesinin korkutucu ve çok para harcanan bir zayıflatma biçimi olmaması gerektiğine inanıyordu. İlk olarak aerobik dersleri veriyordu. Ardından nasıl daha fazla insana ulaşabilirim diye düşündü. Güzel havalarda yürüyüş yapan fakat olumsuz hava şartlarında yapamayan insanlara ulaşması gerektiğine inandı. Her yere el ilanları astı. İlk başta 90 kişiyi topladı. Bu sayı bir ay içinde daha da fazlalaştı.

Leslie Sansone’nın DVD’lerinin çıkış noktası ise bir öğrencisinin egzersiz yaptıkları zaman sınıfı videoya çekmek istemesiyle başlamıştır. Sınıfta ki diğer kişilerde videonun kopyasını istemişlerdir. Böylelikle Leslie’nin ilk videosu raflardaki yerini almıştır. 1980 yılından itibaren 100 adet DVD ve 4 kitap çıkartmıştır. Leslie Sansone’nin 8 fitness sertifikası bulunmaktadır. Ayrıca devlet okulları ve hastaneler için fitness programları geliştirmiştir.

Leslie, Musküler Distrofi Derneği, Amerikan Kanser Derneği ve Ulusal Multipl Skleroz Derneği için yürüyüşler düzenlemiştir. Leslie Sansone, çeşitli dergilerde yer almıştır. Woman’s Day dergisinde editörlük yapmıştır.

Leslie Sansone
Leslie Sansone ile Walk at Home

Walk at Home (Evde Yürü) Nedir?

Walk at Home’u Leslie Sansone kurmuştur. Dünyanın en önde gelen yürüyüş markasıdır. Walk at Home (evde yürüyüş programı) evde hiç bir spor aletine ihtiyaç duymadan yapılabilecek rahat bir egzersiz programıdır. Farklı seviyelerde ki videolarla yağ yakma  programı olarak oluşturulmuştur.1980 yılında Leslie’nin klübünde aerobik dersi olarak başlamıştır. Dünya çapında Leslie’nin DVD’leri 18 milyon satmıştır. Dünyada Leslie’nin ev içi  yürüyüş videoları 1 numara haline gelmiştir. Leslie, dışarıya çıkmadan, fazla para ödemeden zayıflamanın mümkün olduğunu gösteriyor. Leslie Sansone, yürüyüş yaparak insanları zayıflatıyor. 30 yılı aşkın tecrübesiyle yoluna devam etmektedir.

Leslie Sansone’nin Geliştirdiği Walk at Home Yönteminin Yararları

  • Yapılan bu yürüyüşle daha fazla kalori yakımı sağlanır.
  • Çoğu kası hareket ettiren bir egzersizdir.
  • Sağlık ve zindelik için en doğal ve etkili egzersiz türüdür.
  • Her yaştaki insana yarayan egzersiz programıdır.
Leslie Sansone
Leslie Sansone ile Walk at Home

Walk at Home Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Walk at Home uygulamasını akıllı telefonlarınıza veya tabletlerinize ücret karşılığında indirebilirsiniz. Uygulamanın içerisinde yüzlerce antrenmana ulaşabilirsiniz. Aylık Walk at Home ekibi tarafından sizin için seçilen ezgersiz programlarıyla antrenmanlarınızı seçerek uygulayabilirsiniz. Walk at Home uygulamasının içerisinde bulunana videolar ile Leslie’nin egzersiz programına sizler de dahil olabilirsiniz.

Walk at Home by Leslie Sansone adında yürüyüş videolarını yayınladıkları bir youtube kanalı da mevcuttur.

Leslie Sansone ile Egzersiz Listesi

Leslie İle 2 Mil Yürü

Leslie’nin youtube kanalı Walk at Home by Leslie Sansone ile 30 dakikada 2 mil yürüyerek yaktığın kalorileri arttırabilirsin.

Leslie İle 10 Dakika Cardio Blast

Leslie ile 10 dakikalık hızlı yürüyüş yaparak kalbe kan pompalayıp kalorileri yakabilirsiniz.

Leslie İle 30 Dakika Yürü

Her gün 30 dakikalık yürüyüşlerle sağlıklı ve zinde kalabilirsin.

Kalp Sağlığı İçin 1 Mil Yürü

Aerobik egzersiz ile kalp sağlığını koru. 1Mil yürüyerek kalbi güçlendirip kalp krizi riskini azaltıyoruz.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu