SağlıkYaşam

Leslie İle Yürü Ve Zayıfla! Leslie Nedir? Nasıl Çalışılır?

Leslie Sansone ile gerçekten incelmeye hazır mısınız? Son dönemlerin en çok tercih edilen spor programı Leslie'yi tanıyalım.

Leslie, tam adı ile Leslie Sansone isimli kişinin sunduğu egzersiz hareketleri ile en hızlı kilo verme yöntemlerini sunan kişidir. Leslie Sansone spor programı ile spor salonlarına gidemeyenler, açık hava yürüyüşü için uygun yerleri olmayanlar ve yürüme bantları için uygun bütçesi ya da uygun yerleri olmayanlar için küçük bir alan içerisinde yürüme yapma imkânı bulabilir.

Sağlık bir zayıflamanın yolunun doğru beslenme ile beraber, düzenli egzersizden geçtiği bilinen bir gerçek. Ancak zamanım yok, çocuklarımı dışarı çıkaramıyorum gibi bahaneleri olanlar için bu program tam bir kurtarıcı olacak. Saat kaç olursa olsun evinizde yapabileceğiniz egzersizlerle kolaylıkla kilo verebilirsiniz.

Leslie Sansone ile gerçekten incelmeye hazır mısınız?

Leslie Sansone Kimdir?

14 Şubat 1962 doğumlu Leslie Sansone, New Castle, Pennsylvania’dan Amerikalı bir grup fitness eğitmenidir. Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde dünyaya gelen Leslie Sansone spor hayatı ile tanıştıktan sonra CBN TV kanalında spor egzersizleri vermeye başlamıştır. 1980’lerden beri aktif olarak çalıştığı için 100’den fazla DVD ve dört kitap yayınlanmıştır. Ek olarak hazırladığı CD’ler ile de bütün dünyaya kendini tanıtmış ve insanlara sporu sevdiren bir yapıya sokmuştur.

Leslie Nedir?

Leslie, tam adı ile Leslie Sansone isimli kişinin sunduğu egzersiz hareketleri ile en hızlı kilo verme yöntemlerini sunan kişidir. Leslie Sansone isimli bir kadının çektiği TV programında sadece evde bazı hareketler ile nasıl zayıflanacağını göstermiş ve bu insanlar tarafından oldukça benimsenmiştir. Böylelikle de yapılan bu hareketlerin ve zayıflama çalışmasının ismi bu şekilde kalmıştır. Artık literatüre de bu isim ile girmiştir. Yapılan hareketlerin bu kadar benimsenmesi ve yapılmasının ana nedeni de insanların bu hareketleri yapmak için bir spor salonuna gitmek zorunda olmamalarıdır.

Leslie, sporu en eğlenceli yapıya getirerek, yapılan hareketlerden insanların keyif alarak yapabilmesini amaçlayarak ortaya çıkmıştır. İnsanlar tarafından, Leslie Sansone tarafından hazırlanan spor egzersizleri sayesinde hemen hemen çoğu kişi keyifli vakitler geçirerek kilo verdiğini iddia etmektedir. Leslie Sansone isimli kadına ait birden çok eğitim CD’leri bulunmaktadır.

Leslie Hangi Bölgeleri Çalıştırır?

Leslie Sansone programı, genel olarak yağ yakmaya yönelik bir program olup yağ yakımı ile beraber vücudunuzun tüm bölgeleri üzerinde etkilidir. Özellikle bölgesel incelme sağlamamakla beraber bacak ve karın kısmını daha çok çalıştırdığı söylenebilir.

Leslie İle Yürü Ve Zayıfla!

Leslie Sansone tarafından hazırlanmış bu programda yürüyüş yer almaktadır. Bunun haricinde sunmuş olduğu pek çok sayıda program vardır. Çoğu hazırlamış olduğu videolar, insanların bölgesel zayıflamalarını hedeflemede ve vücut sıkılaştırmada oldukça etkili olmasını sağlamaktadır. Sporda yürümek, en önemli aktivitelerden birisi olarak kabul edilir. Yürüme esnasında, insanların 50 üzerinde kaslarının aynı an içerisinde çalışmasını sağlar ve metabolizmayı hızlandırarak kolay kilo vermeyi hedefler.

Bu yürüyüş programında, dışarı çıkıp yürümeye üşenen kişiler için ya da çıkmaya fırsatı olmayan enbilgi.com kişiler için, ev ortamında herhangi bir malzemeye ihtiyaç duyulmaksızın yürüyüş yapabilmesi için gerekli olan egzersizleri sağlamaktadır. Aşağıda bulunan video sayesinde, 30 dakikalık bir spor sayesinde kilometrelerce yol yürümüş gibi etki yaratmaktadır ve metabolizmayı en hızlı şekilde çalıştırmaktadır.

Bu spor programını yemeklerden önce ya da sonra yapabilmeniz uygundur. Bu programların tek dezavantajı İngilizce olmasıdır. Ancak konuşmaları bir yana bırakarak, sadece yapılan hareketleri doğru şekilde tekrar edebilmek yine sizler açısından oldukça yararlı olacaktır.
Aşağıda bulunan yürüyüş programı sizler için paylaşılmıştır. Bunlar gibi pek çok sayıda değişik spor egzersizleri bulunmaktadır.

Leslie Kullanıcılarının Yorumları

Leslie Sansone ile zayıflayanların yorumlarına bakıldığında, daha önce pek spor yapmayı sevmeyen kişilerden oluştuğunu görmek mümkün. Ancak bu program, son derece kolay ve spor ile alakası olmayanların dahi rahatlıkla yapabileceği egzersizlerden oluştuğu için uzun vadeli de devam edilebilmekte.

Bu kadar kolay bir egzersiz programı olmasına rağmen verdirdiği kilolar da programın dilden dile dolaşmasını sağlayan en önemli etken. Günde 40 dakika zamanınızı ayırıp, 3 mil programını düzenli olarak uygulamanız dahi hiçbir şey yapmadan ayda en az 4-5 kg vermenizi sağladığı yorumlardan görünüyor.

Leslie İle 3 Mile

Leslie İle 2 Mile

Koşu Bandını Eğlenceli Hale Getirin

En İyi Hediye Paketleme Yöntemleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu