Ordan Burdan

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir?

Güzel ve genç oyuncular arasında yer alan Nilsu Berfin Aktaş’ın merak edilen hayatı. Televizyon dünyasına ilk kez Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisi ile adım atan Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir?

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk olarak 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programına çıkmıştır. İlk olarak yarışmada tanıdığımız genç oyuncu, o dönemde adından sıkça bahsettirmeyi başarmıştır.

Daha sonra oyunculuk hayatına küçük küçük adımlar atmaya başlayan Nilsu Berfin Aktaş, kariyerine Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol alarak devam etmiştir. 2019 yılında ise yapımcılığını NUİ PRODUCTİON üstlendiği Rastlantı adlı filmde rol almıştır.

Son olarak Nilsu Berfin Aktaş, Show TV ekranlarında 2019 yılında yayınlanmaya başlayan ve yayın hayatına halen devam etmekte olan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakterine hayat vermektedir.

İnstagram: @nilsuberfinaktas
Boy: 1.70

Exxen’in Yeni Dizisi “Ölüm Zamanı”

Cemal Can Canseven Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu