Ordan Burdan

Cemal Can Canseven Kimdir?

Son günlerin en popüler isimleri arasında yer alan Cemal Can Canseven ilk olarak Survivor yarışması ile ün kazanmıştır. Daha sonra 2021 yılında Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen platformunda İşte Bu Benim Masalım müzikal dizisi ile oyuncu olarak seyirci karşısına çıkan Cemal Can Canseven’in merak edilen hayatı…

Cemal Can Canseven Kimdir?

1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cemal Can’ın, babası Selanik göçmeni, annesi ise Rizelidir. Kendisinden 8 yaş büyük bir ablası vardır ve Cemal Can ablası için ‘benim küçük annem’ demektedir. Liseye kadar tüm eğitimini İzmir’de tamamlayan Cemal Can Üniversite için İstanbul’a gelmiştir. Yeditepe Üniversitesinde Reklam tasarım ve İletişim bölümünü okumaya başlayan Cemal Can, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul Dj Academy’de dj’lik eğitimine başlamıştır.

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile üniversiteden arkadaş olan Cemal Can, çektiği bir video ile sporculuk yönünü ortaya çıkarmıştır. Daha sonra 2020 yılında Survivor kadrosuna katılan Cemal Can öncesinde hiçbir TV programında bulunmamıştır. Survivor yarışmasında birincilik kazanan Cemal Can 2021 yılında oyunculuk ile sevenlerinin karşısına tekrar çıkmıştır. Şimdilerde ekranlara oyuncu olarak dönen Cemal Can Canseven, Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen platformunda ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile İşte Bu Benim Masalım müzikal dizisinde başrol olarak yer almaktadır.

İnstagram: @cemalcancanseven

İşte Bu Benim Masalım Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu