Ordan BurdanTeknoloji

Bip Nedir? Nasıl Kullanılır?

Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, her operatörün ücretsiz şekilde kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulaması Bip nasıl kullanılır?

Bip Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bip Nedir?

%100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen, ücretsiz iletişim ve yaşam platformu. BiP tüm sevdiklerinizle yeni nesil “anlık mesajlaşma” , “sesli ve görüntülü görüşme” deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır. Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

  • Appstore, Appmarket ve Google Play’den Bip’i indirebilirsiniz.
  • İndirme gerçekleştikten sonra uygulamayı açıp telefon numaranızı girebilirsiniz. Ardından size gelen şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Telefon rehberinizde BiP uygulamasını indirmiş olan kullanıcıları otomatik görüp, anlık mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Bip’in Özellikleri Nelerdir?

Her Dilde Mesajlaşma Seçeneği

BiP’in çeviri özelliği sayesinde, sınır tanımayan iletişim parmaklarının ucunda. Arkadaşlarınla her dilde mesajlaşabilir, gelen mesajlarını istediğin dile çevirebilirsin.

BiP Acil Durum ile İletişim Ekranı

BiP Acil Durum Butonu ile acil durumda ulaşmak istediğiniz kişilere nasıl olduğunuzu konumunuzla birlikte BiP’ten tek tuşla gönderebilir, onları internet üzerinden BiP ile arayabilirsiniz.

BiP Acil Durum ile İletişim

BiP Acil Durum Butonu ile acil durumda ulaşmak istediğiniz kişilere nasıl olduğunuzu konumunuzla birlikte BiP’ten tek tuşla gönderebilir, onları internet üzerinden BiP ile arayabilirsiniz.

Hayatını Kolaylaştıracak Bir Çok Servis

BiP her zaman seninle! Sürpriz Nokta ile tüm dünyada milyonlarca noktada hediyeler, Hadi’de jokerler, ipuçları ve yarışmalara ait tüm bilgiler burada. BiP Keşfet’te, magazinden spora, hava durumundan döviz’e, günlük hayatta olan birçok hizmet seni için.

BiP’in Yenilikleri

SMS’lerin de BiP’te! Tüm mesajlarını BiP ile tek bir yerden kontrol edebilirsin. Oyun Para Transferi Kaybolan Mesaj Konum Paylaşma Yüksek Çözünürlüklü Medya Paylaşımı.

Whatsapp’a Alternatif Yerli Uygulamalar: Bip, Laff ve Dedi

Signal Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu