Dizi / Film

River Where the Moon Rises

River Where the Moon Rises (Ayın yükseldiği nehir), Kim So-hyun, Ji Soo, Lee Ji-hoon ve Choi Yu-hwa’nın başrollerini paylaştığı Şubat ayında başlayacak yeni bir Güney Kore televizyon dizisidir.

River Where the Moon Rises

Prenses Pyeonggang romanından uyarlanan River Where the Moon Rises dizisinin senaristi Han Ji-Hoon ien yönetmen koltuğunda ise Yun Sang-Ho oturmaktadır. Şubat ayında KBS2 kanalında Pazartesi ve Salı günleri saat 21:30’da yayınlanmaya başlayacak olan dizi tarihi bir drama dizisidir. Dizi, Pyong Gang ve On Dal arasında geçen bir aşk hikayesini konu almaktadır. River Where the Moon Rises, baş rollerinde Kim So-hyun, Ji Soo, Lee Ji-hoon ve Choi Yu-hwa bulunmaktadır. Dizinin konusu ise;

https://www.youtube.com/watch?v=pnl9-WlzT-M

River Where the Moon Rises Konusu

Goguryeo döneminde geçen dizi, Goguryeo’yu yöneten ilk kadın olmak için hırsıyla çalışan Prenses Pyeonggang’ın (Kim So-Hyun) etrafında dönmektedir. Doğar doğmaz Goguryeo için bir asker olarak yetiştirilen Prenses Pyeonggang, On Dal (Ji Soo) adında bir adamla tanışır ve onu hedefine ulaşmak için kullanır. Ancak hesap edemediği bir şekilde On Dal’a karşı duyguları değişmeye başlar.

https://www.youtube.com/watch?v=ao1CZSmiDKQ

River Where the Moon Rises Oyuncuları

Kim So-Hyun (Prenses Pyeonggang – Yeom Ga-Jin)

Ji Soo (On Dal)

Ji Soo Kimdir?

Lee Ji-Hoon (Go Gun)

Kang Ha-Neul (On Hyeob )(konuk oyuncu)

City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief

“Sweet Home” Cehenneme Hoş Geldiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu