Seyahat

Çocuklu Ailelerin Gidebileceği Tatil Yerleri

Tatil yapacakların çocuklarıyla birlikte gidebileceği tatil yerleri. İster kayak yapın ister doğanın güzel manzarasına şahitlik edin. Sizler için hazırladığımız çocuklarınızla birlikte gidebileceğiniz tatil yerleri…

Çocuklu Ailelerin Gidebileceği Tatil Yerleri

Uludağ – Bursa

Kış turizmi dendiğinde akla gelen ilk yerlerden olan Uludağ kayak merkezi birçok insana ev sahipliği yapıyor. Çocuklarınızla kayak yapıp veya teleferik yolculuğu yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer.

uludağ - bursa

Abant – Bolu

Abant, yılın dört mevsiminde de güzelliğini koruyor. Masmavi gölü ve yemyeşil ormanıyla sonbaharda sararan kışın bembeyaz örtüye bürünen doğayı görmek isterseniz Abant’ın güzellikleri sizleri bekliyor.

abant bolu

abant bolu

Palandöken – Erzurum

Palandöken en uzun kayak pistinin yer aldığı en popüler kayak merkezlerinden biridir. Zorluk seviyelerine göre ayrılmış olan kayak pistleriyle çocuklarınızla birlikte tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

palandöken erzurum

Sapanca – Sakarya

Sapanca, tertemiz havası ve doğasıyla yaş kış demeden her mevsim gidilebilecek bir yer. Çocukların gönüllerince eğlenebileceği ve ailelerin huzurlu bir gün geçireceği hafta sonu bile gidilebilecek güzel bir yer.

sapanca sakarya

Erciyes – Kayseri

Erciyes kayak merkezi kış boyu turist ve yerli birçok insana ev sahipliği yapmaktadır. Bunun en önemli sebeplerinden biri dünyada nadir görülen toz karın olmasıdır.

erciyes kayseri

Kocaeli’de Gezilecek Yerler

Eskişehir – Sivrihisar’da Gezilecek Yerler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu