Yaşam

Maskülen Tarz Nedir?

Maskülen, kendisine keskin ve sert bir imaj yaratmak isteyen kadınların tercihidir.

Maskülen Ne Demek?

Maskülen kelimesi Fransızca’da erkeğin karşılığı olarak kullanılan “masculin” kelimesinden türetilmiştir. Maskülen, erkeksi anlamlarına gelir.

Masülen Tarz Nedir?

Maskülen giyim, kadınların binicilik alışkanlıklarından kaynaklanan Victoryan (1837 – 1901) döneminde gelişti. Kadınların gardıroplarında takım elbiseler yerlerini almaya başladı. Takım elbiseler ilk zamanlar kadınlar için kostüm olarak nitelendiriliyordu. Ardından yavaş yavaş günlük kıyafetlere inmeye başladı.1960 yıllarında Yves Saint LaurentLe Smoking” adını verdiği pantolon ve smokin tasarımlarıyla güçlü kadın duruşunun simgesi oldu.

Maskülen Tarz Kişiler Nasıl Giyinir?

Maskülen tarza sahip olmak için fazla çaba sarfetmeye gerek yok. Dolabınızda bulunacak bir kaç küçük detay ile maskülen tarzı yakalayabilirsin. Yüksek bel ve bol paça pantolonlar ve yahut kravat ve papyon ile maskülen tarza sahip olabilirsin. Maskülen tarzda ki kişiler takım elbiseler, gömlek ve kumaş pantolonlar altına giyecekleri topuklu ayakkabı ve ya spor ayakkabıyla şık ve spor bir maskülen hava sağlayabilirler. Koyu renk ve pastel renkler maskülen giyim tarzının asıl tonlarıdır. Çiçekli ve renkli kıyafetler yerine daha erkeksi ve çizgili kıyafetler maskülen tarzın tercihleri arasındadır. 

Bohem Tarz Nedir?

Sırtta Sivilce Neden Çıkar?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu