Dizi / Film

2020’nin En Çok İzlenen Filmleri

2020 yılında en çok izlenen yerli ve yabancı filmler. Gelin hep birlikte bu filmlere bir göz atalım.

2020 yılını salgın dönemiyle bitirmeye çok az kaldı. Bu salgın döneminde sizler için en çok izlenen yerli, yabancı filmleri ve ne kadar izlendikleri sizler için hazırladık.

2020 Yılının En çok İzlenen Yabancı Filmleri

5. Tenet (231.714 Seyirci)

Tenet, Christoper Nolan’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı aksiyon ve bilimkurgu filmidir. Uluslararası casusluk görevini gerçek zamanın ötesinde yaparak dünyayı kurtarmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediniyor. Tenet‘te  John David Washington, Kenneth Branagh, Robert Pattinson ve Elizabeth Debicki yer alıyor.

4. Dolittle (293.337 Seyirci)

Yönetmenliğini Stephan Gaghan’ın yaptığı bir aile komedisi filmidir. Dr. John Dolittle İngiltere’nin en ünlü doktor ve veterineridir. Kendisini malikanesine kapatan Doktor Dolittle Kraliçenin hastalandığını duyunca kraliçeye çare bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkacaktır. Dolittle filminde Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Jessie Buckley yer alıyor.

3. Kirpi Sonic (314.198 Seyirci)

Kirpi Sonic, Jeff Fowler’in yönetmen koltuğunda oturduğu ABD – Japonya ortak yapımı bir filmdir. Filmde peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic’in hikayesini anlatıyor. Kirpi Sonic filminde  Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter yer alıyor.

2. Yırtıcı Kuşlar (Ve Muht. H.Q.) (319.721 Seyirci)

Yırtıcı Kuşlar, Cathy Yan’in yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon ve macera türü filmdir. Yırtıcı Kuşlar filmi zalim bir lord tarafından kaçırılan genç bir kızın kurtarılması için verilen mücadeleyi anlatıyor. Yırtıcı Kuşlar filminde  Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell yer alıyor.

1. Parazit (331.059 seyirci)

Parazit, Güney Kore yapımı 4 dalda oscar ödüllü almış yönetmen koltuğunda  Bong Joon Ho’nun oturduğu gerilim filmidir. Parazit, fakir bir gencin zengin bir ailenin kızına özel ders vermesiyle başlıyor. Genç adam, ailesiyle birlikte yavaş yavaş zengin ailenin özel hayatına sızmaya başlayacaktır. Parazit filminde Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Cho Yeo-jeong, Choi Woo-shik ve Park So-dam yer alıyor.

2020 Yılının En Çok İzlenen Yerli Filmleri

5. Sıfır Bir (868.734 Seyirci)

Sıfır Bir, Kadri Beran Taşkın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon filmidir. Adana’daki suç dolu hayatlarını arakalarında bırakarak İzmir’e yerleşen üç arkadaşın yaşadıklarını konu ediniyor. Sıfır Bir filminde Savaş Satış, Onur Akbay ve Hiro Hami yer alıyor.

4. Bayi Toplantısı (1.047.163 Seyirci)

Bayi Toplantısı, yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in oturduğu komedi filmidir. Üç beyaz eşya satıcısının katıldıkları bayi toplantısında başlarından geçen eğlence ve maceraları konu alıyor. Bayi Toplanısı filminde İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol yer alıyor.

3. Baba Parası (1.697.597 Seyirci)

“Baba Parası” Ahmet Kural Ve Murat Cemcir’in Yeni Filmi 1 Ocak’ta Sinemalarda

2. Rafadan Tayfa Göbeklitepe (2.488.274 Seyirci)

Yönetmen koltuğunda İsmail Fidan’ın oturduğu senaristliğini Ozan Çivit’in yaptığı animasyon filmidir. Rafadan Tayfa Göbeklitepe’de, Rafadan Tayfa ekibinin Göbeklitepe’de atıldıkları maceraları anlatıyor.

1. Eltilerin Savaşı (3.630.822 Seyirci)

Eltilerin Savaşı İlk Fragmanı (31 Ocak’ta Sinemalarda)!

 

Şeref Bey Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

“Azizler” Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosundan Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu