Dizi / Film

“Baba Parası” Ahmet Kural Ve Murat Cemcir’in Yeni Filmi 1 Ocak’ta Sinemalarda

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Baba Parası 1 Ocak 2020'de sinemalarda.

Yılın en iyi komedi filmi olması beklenen “Baba Parası”, güçlü oyuncu kadrosu ile vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. TR 40 33 Productions yapımcılığında Ocak ayında vizyona girecek “Baba Parası” filmi Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranlarını sevindirdi. ‘Ailecek Şaşkınız’, ‘Çalgı Çengi’ ve ‘Düğün Dernek’ filmleriyle tanınan Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “Baba Parası” seyircisiyle buluşmak için geri sayım yapıyor.

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi “Baba Parası” 1 Ocak 2020’de vizyonda. Birbirlerinden son derece farklı kardeşlerin, içlerinden sadece birine kalacak olan yüklü mirasa ulaşma çabalarını anlatan “Baba Parası” filmi çıkan ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. Vizyona girmesi sabırsızlıkla beklenen “Baba Parası” filmi şimdiden çok sevildi.

“Baba Parası” Konusu

Bir zengin, bir fakir, bir siyahi, bir beyaz, bir profesör, bir cahil, bir köylü, bir şehirli, bir Hıristiyan, bir Müslüman kardeş olabilir mi? Eğer yakın zamanda ölen, ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları ve yasal varisleri olduklarını öğrenirlerse neden olmasın?

Kendilerine düşen payı almak için bekleyen kardeşler ikinci büyük şoku yaşarlar. Mirasın tamamına içlerinden sadece birisi sahip olabilecektir “en kötü olanı”. Ortada babasının mirasını koyduğu dev bir kasa vardır ve bu kasanın şifresini ancak babası gibi aç gözlü, düzenbaz, acımasız, zeki, uçarı çocuk bulabilecektir. Şifreyi bulmak için kardeşler arasında kıyasıya yarış başlar. Kardeşler, para için insanın ne kadar ileri gidebileceğinin komedisini sergilerler.

Vizyon Tarihi: 1 Ocak 2020
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Seneryo: Selçuk Aydemir
Tür: Komedi

“Baba Parası” İlk Fragman

“Baba Parası” Oyuncuları

Murat Cemcir

Ahmet Kural

Devrim Yakut

Rasim Öztekin

Yağmur Tanrısevsin

Özgür Emre Yıldırım

Deniz Barut

Demir Karahan

“Aman Reis Duymasın” (13 Aralık’ta Sinemalarda)

Güzelliğin Portresi (Türk Yapımı Gerilim Filmi) 13 Aralık’ta Sinemalarda!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu