Dizi / Film

Paranormal İzle | Hakikat Arayışında Kendini Kaybetti…

Geçmişi musallat olan bir adam, hakikat arayışında kendini kaybetti... Mısır menşeli olan dizi Paranormal şimdi Netflix'te.

Netflix’in Orta Doğu’da gerçekleştirdiği üçüncü dizi olan Paranormal, Mısırlı yönetmen Amr Salama tarafından ekranlara taşınıyor. Amr Salama dizide hem yönetmen hem de showrunner olarak görev yapıyor. Dizinin yapımcı koltuğunda ise Mohammed Hefzy yer alıyor.  Paranormal, 1960’lı yıllarda doğaüstü olayla karşılaşan hematolog Dr. Refaat Ismail’in hikayesini işlemektedir.

Paranormal İzle | Hakikat Arayışında Kendini Kaybetti…

Geçmişi ona musallat oldu. Hakikat arayışında kendini kaybetti…

Ahmed Khaled Tawfik’in çok satan kitap serisinden uyarlanan korku dizisi “Paranormal” ilk sezonuyla 05 Kasım 2020 Perşembe günü Netflix’te yerini aldı. İlk sezonu 6 bölümden oluşan Paranormal, dizisinin bölüm süreleri 45-50 dakikadan oluşmaktadır. Paranormal dizisi şüpheci bir hematoloğun kendisini açıklanamayan olayın içinde bulmasının ardından istemeyerek de olsa doğaüstü olayları araştırmak zorunda kalmasıyla başlar.

Paranormal

Paranormal Dizi Konusu

Karanlık bir mizah anlayışına sahip alaycı bir hematoloji profesörü olan Refaat İsmail’in (Ahmed Amin), bazı paranormal deneyimler yaşamaya başladıktan sonra dünyası alt üst olur. Yaşamı boyunca tutunduğu bilimsel inançları sorgulamaya başlayan Refaat, bu olaylarla birlikte üniversite meslektaşı Maggie Mckillop (Razane Jammal) ile birlikte paranormal dünyaya girer. Refaat ve Maggie sevdiklerini, etraflarını saran büyük tehlikeden kurtarmaya birlikte çalışırlar.

Paranormal Dizisi Oyuncuları

Ahmed Amin

Razane Jammal

Ayah Samaha

Diğer Oyuncular;

  • Samaa Ibrahem
  • Roshdy El Shamy
  • Reem Abd El Kader

Bir Başkadır | 12 Kasım’da Sadece Netflix’te

Sakkara’nın Sırları (Secretsof the Saqqara Tomb)

#Alive İzle (2020 Güney Kore Zombi Gerilim Filmi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu