Dizi / Film

Paramedik (El Practicante) İzle

2020 İspanyol gerilim filmi olan Paramedik (El Practicante) 16 Eylül 2020'de Netflix tarafından yayımlanmıştır.

Paramedik (El Practicante), Mario Casas ve Déborah François’in başrol oynadığı 2020 İspanyol gerilim filmidir. David Desola ve Hèctor Hernández Vicens tarafından yazılan ve Carles Torras tarafından yönetilen film 16 Eylül 2020’de Netflix tarafından yayımlanmaya başlanmıştır. Paramedik (El Practicante)  konusu nedir?

Paramedik (El Practicante) İzle

Artık tekerlekli sandalyede olduğu gerçeğiyle yüzleşemeyen Ángel’in onu terk eden kadını ölümcül bir takıntı hâline getirip korkunç bir intikam planı yapıp, o planı uygulamaya başlamasını konu alan filmin başrolünde “Contratiempo”(Görünmeyen Misafir) filminden tanıdığımız Mario Casas vardır. Filmin senaryosu ise David Desola ve Hèctor Hernández Vicens tarafından yazılmıştır. Yönetmen koltuğunda ise Carles Torras oturmaktadır.

Paramedik (El Practicante) Konusu

Ambulansta sağlık görevlisi olarak çalışan Angel, trajik bir kaza geçirdikten sonra  hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kazanın ardından eşi Vane’den onu aldattığına dair şüphelenmeye başlayan Angel, bunu bir süre sonra takıntı haline getirmeye başlar. Vane’in kendisini aldattığı düşüncesi Angel’in hayatının zamanla cehenneme çevirir.

Paramedik (El Practicante) Oyuncuları

Mario Casas (Angel)

Déborah François (Vane)

Guillermo Pfening (Ricardo)

Maria Rodríguez Soto (Sandra)

Celso Bugallo (Vicente)

“Contratiempo” (Görünmeyen Misafir) İspanyol Sinemasının En İyilerinden

“Fırtına Anı” İzle (Geçmiş ve Gelecek Arasında Kalmak)

Nefret Sekizlisi (The Hateful Eight)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu