Dizi / Film

“Fırtına Anı” İzle (Geçmiş ve Gelecek Arasında Kalmak)

Mirage, Oriol Paulo'nun ortak yazdığı ve yönettiği ve Adriana Ugarte'nin başrol oynadığı bir 2018 gizemli drama filmi. Film, 22 Mart 2019'da Netflix aracılığıyla 2018'de ve dünya çapında İspanya'da gösterime girdi.

Bir video kamera. Bir cinayet. Ve bir çocuğun hayatını kurtarırken ailesini mahvedebilecek türden bir kelebek etkisi. Fırtına Anı (Durante La Tormenta) mutlaka izlenmesi gereken bir film… Fırtına Anı yönetmeni Oriol Paulo İspanyol sinemasının en iyilerinden olan Görünmeyen Misafir filminin de yönetmen ve senaristliğini yapmıştır.

Mirage, Oriol Paulo’nun ortak yazdığı ve yönettiği ve Adriana Ugarte’nin başrol oynadığı bir 2018 gizemli drama filmi. Film, 22 Mart 2019’da Netflix aracılığıyla 2018’de ve dünya çapında İspanya’da gösterime girdi.

Fırtına Anı (Durante La Tormenta) Konusu

9 Kasım 1989 yılında çıkan şiddetli bir fırtınayı evin camından izleyen 12 yaşındaki bir çocuk olan Nico, komşusunun evinde bir tuhaflıklar olduğunu fark eder. Evden vahşi sesler duymasının üzerine yardım etmek için eve giden Nico, komşuşu Prieto’nun karısının ölü olduğunu görür. Kendisini gören Prieto’dan kaçıp eve geri dönmeye çalışan küçük çocuk bu sırada trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Aradan geçen 25 yılın ardından Vera, eşi David ve kızları ile birlikte, Nico’nun yaşadığı eve taşınır. Genç kadın eve yerleşmeye çalışırken Nico’nun gitar çalerken çektiği kasetleri bulur. Bir süre sonra Vera, bir televizyon ve kamera aracılığıyla Nico ile iletişime geçer ve bu sayede küçük çocuğun hayatını kurtarır. Ancak Vera’nın geçmişe yaptığı bu müdahele, onun ve ailesinin hayatının değişmesine neden olur.

Fırtına Anı (Durante La Tormenta) Fragman

Fırtına Anı (Durante La Tormenta) Oyuncuları

Adriana Ugarte (Vera Roy)

Chino Darín (Inspector Leyra)

Álvaro Morte (David Ortiz)

Javier Gutiérrez (Ángel Prieto)

Clara Segura (Hilda Weiss)

Fırtına Anı (Durante La Tormenta) Filminden Görseller

“Contratiempo” (Görünmeyen Misafir) İspanyol Sinemasının En İyilerinden

“The Politician” İzle (27 Eylül’de Sadece Netflix’te)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu