Ordan Burdan

İlayda Altuntaş Kimdir?

Yemin dizisi ile seyirci karşısına çıkacak olan İlayda Altuntaş, kimdir?

Kanal 7’nin reyting rekorları kıran ve izleyici tarafından ilgi ile takip edilen Yemin dizinin yeni sezonu için  bekleyiş devam ediyor.

Karamel Yapım imzalı dizinin çekimleri pek çok dizi gibi Pandemi sürecindeki karantina döneminde durmuştu. Sezona erken veda eden dizide başrolün değişeceği de bu süreçte ortaya çıkmıştı. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin’e gelecek yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu. Miss Turkey 2016 da aldığı taç ile güzelliğini ispat eden İlayda Altuntaş şimdi de Karamel yapımın açtığı seçmeleri geçti ve Yemin dizisinin yeni kadın başrol oyuncusu olarak Gökberk Demirci’nin partneri olmaya hak kazandı.

Yüksek maliyetlerle çekilen bir çok diziyi reytinglerde geçme başarısı gösteren Kanal 7’nin günlük dizisi Yemin için birçok isimle görüşme sağlanmış ve sonunda İlayda Altuntaş ile anlaşma sağlanmış. Peki İlayda Altuntaş kimdir?

İlayda Altuntaş Kimdir?

İlayda Altuntaş, 23 Haziran 1995 tarihinde Balikesir’de dünyaya geldi. 25 yaşındaki çiçeği burnunda oyuncu, Fransa da lise eğitimi aldı, Saint Michel Fransız Lisesi’ni derece ile tamamladı. Çok iyi derece İngilizce ve Fransızca bilen İlayda Altuntaş Kanada’dan da lise diploması alarak çift lise mezunu oldu. 3 yıldır İstanbul’da özel Fransızca dersi veriyor. İlkokul ve ortaokul Fransız Sembol Kolejinde tamamladı. Kanada’nın Fransız bölgesi olan Quebec eyaletinde 1 yıllık eğitim de aldı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği son sınıf öğrencisi olan İlayda Altuntaş, aynı zamanda oyunculuk eğitimini de tamamladı. Yüzme, piyano ve bisiklet gibi alanlarda da başrılı olan genç yetenek, Reyhan karakteri ile Yemin dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak Gökberk Demirci’nin partneri oldu. İlayda Altuntaş, 1,72 cm boyunda ve 52 kg’dır.

Yemin Dizisinin Emir’i Gökberk Demirci Kimdir?

Yemin Dizisindeki Azeri Kız Yağmur Shahbazova Kimdir?

https://www.kivitadinda.com/2019/03/yemin-dizisinin-reyhani-ozge-yagiz-kimdir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu