Ordan Burdan

Yemin Dizisinin Emir’i Gökberk Demirci Kimdir?

Gökberk Demirci kimdir? Son günlerde Kanal 7'deki dizisiyle ekranların merak edilen bir ismi haline gelen Gökberk Demirci kimdir?

Kanal 7’nin yeni dizisi Yemin yayınlandığı günden beri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yemin dizisinin konusu, oyuncuları oldukça merak konusu oldu. Dizinin başrol oyuncularından olan Gökberk Demirci dizide Emir karakterine hayat vermektedir. Son günlerde Kanal 7‘deki dizisiyle ekranların merak edilen bir ismi haline gelen Gökberk Demirci kimdir?

Gökberk Demirci Kimdir?

1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci Kocaeli, İzmit doğumludur. Terazi burcudur. Baba tarafından ise aslen Adana‘lıdır. Babasının mesleği nedeni ile İzmit’te doğmuş, daha sonra bir çok şehirde yaşamıştır. Kendisinden 6 yaş küçük Berkay isminde kardeşi henüz 18 yaşında iken motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirmiştir. Kendiside Motosiklet tutkunudur, ancak kardeşinin ölümü ve ailenin tek çocuğu olması sebebi ile bu tutkusundan vazgeçmek zorunda kalmıştır. Oyuncu kimliğinin yanı sıra geçmiş yıllarda uzun süre karma ring sporları yapmıştır. Eğitim dönemlerinde ise çocuk oyunlarında yer almıştır. Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda alan Gökberk Demirci ayrıca, ring sporları ile birlikte kılıç kullanma ve at binme becerisine sahiptir. Cross’la başladığı spor yaşantısını basketbol, Boks, Muay Thai gibi sporlar ile devam etmiştir.

Muay Thai’de Kick Boks 2009 Marmara Bölgesi 3.lüğü vardır. Kuzgun Akademi İlker Can Karagül ve Slovak Belicka’dan kılıç kullanma, savunma ve koreografi eğitimleri almıştır. “Sözlerin Ötesi” isimli belgeselin yanı sıra Rexona Survivor ve Letgo reklamlarının yüzü olmuştur. Bir dönem İtalyan fotoğrafçı Eduardo Delille için model olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.  Hayvanları çok seven başarılı oyuncu boş zamanlarında müzik dinlemeyi, hayvanlarla vakit geçirmeyi sevmektedir. Sesininde güzel olduğu belirtilen Gökberk Demirci her ne kadar sesi güzel olsa da kendi kendine söylemeyi ve söylemekten çok dinlemeyi tercih etmektedir. Türkiye dışında uluslararası More than just enemies projesinde rol almıştır. Sıkı bir Pink Floyd dinleyicisidir. 

Gökberk Demirci Rol Aldığı Dizi Ve Filmler

  • Arka Sokaklar
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
  • Osmanlı’da Derin Devlet
  • Cinayet Gölge Takımı
  • Western, Demir Atlı Gringo
  • Hayatımın Aşkı
  • Yıldızlar da Kayar
  • Malazgirt 1071

Gökberk Demirci İnstagram Hesabı

İnstagram: @gokberkdemirci

 

https://www.kivitadinda.com/2019/03/yemin-dizisinin-reyhani-ozge-yagiz-kimdir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu