Ordan Burdan

Yemin Dizisindeki Azeri Kız Yağmur Shahbazova Kimdir?

Kanal 7'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin yeni yayın dönemine yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yemin dizisinin 2. sezon yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Peki diziye yeni dahil olan Azeri kız Yagmur Shahbazova Kimdir?

Kanal 7‘nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin yeni yayın dönemine yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yemin dizisinin 2. sezon yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Peki yeni sezonda diziye dahil olan Yağmur Shahbazova Kimdir?

Yemin dizisi ilk sezonunu oldukça başarılı bir şekilde geçirmiş ve günlük dizi olmasına rağmen oldukça yüksek reyting alarak hem Kanal 7’nin hem de yapımcısı Karamel Yapımın gözdesi haline gelmişti. Aynı zamanda reytinglerde de oldukça başarılı bir grafik yakalayan dizi seyircinin merakla takip ettiği dizilerin başında yer aldı. Dizi yeni sezona hazırlanırken yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendirdi. Bu oyunculardan biri de Azeri oyuncu Yağmur Shahbazova oldu. Peki yeni sezonda diziye dahil olan Yağmur Shahbazova Kimdir?

Yağmur Shahbazova Kimdir?

Azerbaycanlı olan güzel oyuncu Yağmur Shahbazova’nın annesi Esmiralda Shahbazova, tiyatro oyuncusudur. Kızının da kendi gibi tiyatro oyuncusu olmasını istemiştir. Annesinin tiyatrosunda çalışan Rejisör Rövşan İsax tarafından keşfedilen güzel oyuncu Yağmur Shahbazova daha sonra bu meslekte oldukça başarılı olmuştur. Bu keşiften sonra Türkiye’ye gelen Yağmur Shahbazova Atv ekranlarına gelen Vicdan Hakkı dizisinde Nermin karakterine hayat vermiştir.

Sosyal medya hesabı olmayan güzel oyuncu ile ilgili bilinen bilgi oldukça azdır. Kaç yaşında olduğu bilinmemektedir. Sosyal medya hesabını Vicdan Hakkı dizisinden sonra kullanmaya başlamış fakat pek aktif şekilde kullanmamıştır. Güzelliği ile büyük dikkat çeken Yağmur Shahbazova nazara çok fazla inandığını ve nazardan korktuğunu söylemiştir. Son olarak Yemin dizisinde ekranlarda göreceğimiz Yağmur Shahbazova’nın bu dizide hangi karakteri canlandıracağı merakla beklenmektedir.

Yemin Dizisi 2. Sezon Tanıtımı (9 Eylül’de Kanal 7’de)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu