Dizi / Film

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm 1. Fragmanı

FOX ekranlarının yeni dizisi Sen Çal Kapımı, Sen Çal Kapımı 2. bölüm 1. fragmanı yayında.

Sen Çal Kapımı bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yaz dönemi dizilerinden olan ve Hande Erçel ile Kerem Bursin’in baş rollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü beğeni topladı. İlk bölümünün ekranlara gelmesinin ardından 2. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. İşte o merakla beklenen Sen Çal Kapımı 2. Bölüm 1. Fragmanı yayında.

Sen Çal Kapımı Dizisi Konusu

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm Özeti

Eda Yıldız, üniversitede bölüm birincisiyken son seneyi yurtdışında okumak üzere burs kazanmıştır, fakat son anda bursu kesilince Eda’nın hayatı altüst olur, üniversiteden atılır, lise mezunu kalır. Aylar boyunca, bursunu kesen Serkan Bolat’a ulaşmaya çalışır ama görüşemez. Halasının yanında çiçekçilik yapmaya başlar. Bir gün Serkan Bolat’ın konuşma yapacağı yeri öğrenince yüzleşmek için karşısına çıkar. Birbirlerine kelepçeli olarak bir gün geçirmek zorunda kalırlar. Eda’nın fevriliği, birbirlerine duydukları nefret ve aralarındaki karşı konulmaz çekim onları uzun süre oynamak zorunda kalacakları bir oyuna sürükler.

Sen Çal Kapımı Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Son Yılların En İyi Filmleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu