Dizi / Film

“Yarına Tek Bilet” 19 Haziran’da Netflix’te Yayında

Yarına Tek Bilet, 19 Haziran 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan, Ozan Açıktan'in yönettiği, başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in paylaştığı Netflix'in Türk orijinal internet filmi.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in paylaştığı filmin yapımcılığını OG Medya ve PToT film üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan yer alıyor. Yarına Tek Bilet, Silsile ile dikkat çektikten sonra Annemin Yarası ve Aile Arasında filmlerine imza atan, son olarak ise Atiye dizisinde yönetmen koltuğuna oturan Ozan Açıktan‘ın imzasını taşıyor.

Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101 gibi dizilerle Türkiye’de ilk orijinal içeriklerine imza atan Netflix, bir yandan bu dizilere yenilerini eklerken, bir yandan da Türkiye yapımı ilk filmini izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Netflix’in Türkiye yapımı ilk filmi olan Yarına Tek Bilet, 19 Haziran’da ekranlara gelecek. Merakla beklenen film için tanıtım çalışmalarını sürdüren Netflix, filmden ilk fragmanı yayınladı.

“Yarına Tek Bilet” Konusu

Yarına Tek Bilet, Ankara’dan İzmir’e doğru çıktıkları yolculuklarında yolları kesişen iki yabancının hikayesini konu ediyor. Yolculuk sırasında tanışan ve birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan iki yabancı, başlarda sürekli atışsa da birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir çekim oluşur. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen ikili, birlikte vakit geçirdikçe kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlar.

“Yarına Tek Bilet” Resmi Fragman

Netflix, Hakan: Muhafız’la Türkiye odağında orijinal içerikler üretmeye başlamış; Atiye, Aşk 101 gibi içerikleriyle de büyük beğeni toplamıştı. Yarına Tek Bilet ise Netflix Türkiye’nin ilk orijinal filmi olma özelliği taşıyor. İlerleyen dönemde platformun farklı alanlarda çok daha fazla yerli içerik üreteceğini söylemek mümkün

“Yarına Tek Bilet” Oyuncuları

Dilan Çiçek Deniz

Metin Akdülger

“KOVALA“ (Hayatı Rap İle Kovalayanların Hikayesi)

Cesur Yürek (Braveheart) İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu