Dizi / FilmOrdan Burdan

“Atiye” (The Gift) İlk Fragman Yayında

Göbeklitepe’de yapılan bir keşif genç bir ressamın hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesine yol açacağı Atiye dizisi ilk resmi fragman yayınlandı!

Netflix imzalı ikinci orijinal Türk Dizisi “Atiye” (The Gift) ilk resmi fragmanı yayınlandı! 27 Aralık’ta  Netflix’te yayınlanacak olan Atiye’nin oyuncu kadrosunda ise; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın üstlenmiştir. Senaryosunu ise Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Atiye dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Ailesi ve sevgilisi Ozan ile birlikte İstanbul’da mutlu bir hayat süren Atiye’nin, Göbeklitepe’de yapılan bir keşif hayatını değiştirir. Bölgede kazı yöneticisi arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki mistik bağı gözler önüne serecek bir sembolü keşfeder. Atiye ise bu renkli maceranın içerisine atılıp antik tapınakta geçmişini araştırmaya başlayacaktır.

Gizem perdesi aralanmaya başladıkça Atiye esrarengiz olaylarla karşılaşacaktır. Ve yaşanan hadiseler Atiye’nin geçmişi ve geleceği, gerçek ve ruhani arasındaki her şeyi sorgulatır.

“Atiye” (The Gift) İlk Fragman

“Atiye” (The Gift) Konusu Nedir?

“Atiye” (The Gift) 27 Aralık Sadece Netflix’te!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu