Dizi / Film

Baraj Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

FOX TV'nin yeni dizisi Baraj 17 Mart Salı günü izleyicisiyle buluşacak. Peki Baraj dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yapımcılığını MEDYAPIM ve No:9 Productions’ın, senaryosunu ve yönetmenliğini ise Hasan Tolga Pulat’ın üstlendiği yeni dizi “Baraj”, 17 Mart Salı saat 20:00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşan Öğretmen dizisinde gösterilen afiş, sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Afişte Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un iddialı pozları dikkat çekti.

17 Mart tarhinde FOX izleyicisiyle buluşacak olan “Baraj”ın yayınlanan tanıtımı izleyiciler tarafından çok beğenildi, merak uyandırdı. Dizinin kadrosunda ayrıca; Sait Genay, Tuna Orhan, İhsan İlhan, Batuhan Yüzgüleç, Samil Kafkas gibi isimler de yer alıyor.

Baraj Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Baraj Dizisi Konusu

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacaktır. Yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım; yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir. Ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım; baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş; yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Biran Damla Yılmaz

Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Feyyaz Duman

Feyyaz Duman Kimdir?

Burak Yörük

Burak Yörük Kimdir?

Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk

Tuna Orhan

Tuna Orhan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu