Ordan Burdan

Emir Can İğrek Kimdir?

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz ve şarkılarıyla sürekli gündemde kalmayı başarabilen genç şarkıcı Emir Can İğrek Kimdir?

Emir Can İğrek’in hikayesi, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde başladı. Hayatın içinden çıkardıklarını sözlere ve müziğe dönüştürerek dinleyicileriyle arasında bir his köprüsü oluşturan Emir Can İğrek, günümüzün ruhsuzlaştırılan dünyasına karşı kederli ama görkemli direniş şarkıları yazmaya devam ediyor.

Emir Can İğrek Kimdir?

Emir Can İğrek,1993 yılının Nisan ayında dünyaya gelen başarılı isim Koç burcudur. Müzik ve edebiyat ile iç içe bir çocukluk dönemi geçirmiş, Nazım Hikmet Akademisi’nde şan ve solfej eğitiminin yanı sıra, 4 sene koroda yer almıştır.

Müzik Kutusu isimli şarkı ile başarılı bir çıkış yakalayan sanatçı Emir Can İğrek besteler yaptığını ve 6 yaşlarında iken kayıt cihazı aldığını ve o dönemlerden itibaren kayıt yapmaya başladığını belirtmiştir. Ablası darbuka çaldığı ve müzik ile uğraştığı için çocukluk yıllarından beri müzik ile iç içe yetişmiştir. 2017 yılında Gönül Davası isimli 2 şarkılık single ve 2018’de Aç Bağrını isimli single çalışması ile müzik severlerden tam not almıştır.

Yorumunun yanı sıra besteleri ile de dikkatleri üzerine çeken Emir Can İğrek, Ferhat Göçer’in Bu Kalp İçinde Teksin albümünde yer alan çıkış parçası Devriliyorsam’ı besteleyen isimdir.

B!P Akustik programına katıldıktan sonra ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Gönül Davası, Müzik Kutusu ve daha bir çok şarkının bestesi Emir Can İğrek’e aittir. O günden bu yana bir albüm dört single çıkarttı yakışıklı şarkıcı. Ancak bunun haricinde YouTube’da bulabileceğiniz birçok şarkısı daha var. Birkaç gün önce çıkan şarkısı Nalan da bunlardan biri. Şarkı özellikle klibiyle çok konuşuldu ve YouTube’da izlenmesi 3 gün içinde 1 milyonu geçti. Müzikle ve şiirle çocukluğundan beri iç içe olan Emir Can İğrek’in şarkı sözleri günümüzde popüler olan diğer şarkılardan çok başka. Şarkıları dinleyicisinin tam anlamıyla kalbine dokunmayı başarıyor.

Aslen Tekirdağ Çerkezköy’lüdür. Ailesi Çerkezköy’de yaşayan Emir Can ise, üniversite 2. sınıftan bu yana yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

Aktif Karbon Nedir? Aktif Karbonun Faydaları Nelerdir?

Kasım Tatilinde Anında Bir Ters U Dönüş Doğru “Hayvanat Bahçesine”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu