ModaOrdan Burdan

Koyu Renk Kıyafetlerle Ne Tür Takılar Uyumlu Olur?

Kıyafetlerimizin tamamlayıcısı aksesuarlar ve takılardır. Kadınların kullanmaktan bir türlü vazgeçemediği, kullanmaktan büyük zevk aldığı bu aksesuarların seçimi zaman zaman zor olabiliyor.

Kıyafetler, renkler kadar önem verilen bir başka teferruat da giysilerinizle bütünleşip, sizi daha çekici ve farklı kılan aksesuarlarınızdır. Öyle ki, moda dünyasında, en sıradan kıyafetleri farklı bir hale getirmek aksesuarların gücüyle mümkündür. Bu sebeptendir ki aksesuarlar, ilk çağlardan bu yana kadınlar için vazgeçilmez olmuştur.

Aksesuarlar sizi sade bir halden muhteşem bir görünüme ulaştırabilir ancak; seçimlerinize dikkat etmeniz koşuluyla. Aksi halde iyi bir kombin elde etmeye çalışırken çok daha karmaşık ve şık olmayan bir görünüşe ulaşmış olursunuz. Bunu engellemek için aksesuar seçiminde bazı dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır.

Düz ve koyu renk kıyafetlerle çarpıcı, kontrast yaratan aksesuarlar kullanılabilir. Büyük ve renkli aksesuarlar tercih edilebilir. Koyu renk ve desenli kıyafetlerle ise kolye yerine bir çift küpe daha uyumlu olur.

Koyu Renk Kıyafetlerle Ne Tür Takılar Uyumlu Olur?

Ten Rengine Göre Eşarp/Şal Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tenime Hangi Renk Daha Uygun? Kişiye Yakışan Renkler Nasıl Belirlenir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu