Dizi / FilmOrdan Burdan

Hekimoğlu Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yeni başlayacak olan diziler arasında olan Hekimoğlu dizisi Dr. House'un uyarlaması olacak.

Hekimoğlu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Dünyaca ünlü olan dizinin uyarlaması geliyor. Dr. House dizisinin uyarlaması olacak olan Hekimoğlu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı.

Dünyanın en çok izlenen yapımlarından Dr. House, 2004-2012 yılları arasında Amerika’da ve dünya genelinde beğenilerek izlendi. Türkiye’de büyük yankı uyandıran dizinin haklarını ise Karga7 Pictures almış bulunmakta. Yapım TV8’de yayınlanacak olan dizi TV8 den vazgeçti. Uyarlama olan dizinin adı ise Hekimoğlu oldu.

Dizinin başrol oyuncuları için Ozan Güven, Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu,Timuçin Esen ve Okan Yalabık düşünülen isimler arasında.

Doktor House dizisinin konusu Orijinal adı “House M.D” olan dizi, uzman doktor Gregory House ve üç kişilik olan ekibinin hastanede başlarına gelen olayları anlatıyor.

Karga7 Türkiye tarafından Kanal D için hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Okan Yalabık dahil oldu. Timuçin Esen‘in dizinin efsane karakteri Dr. Gregory House’u canlandıracağı yapımda Yalabık ise Doktor James olarak izleyici karşısına çıkacak. “Hekimoğlu” adıyla ekrana gelmesi planlanan yapımın oyuncu kadrosunda Aytaç Şaşmaz ve Kaan Yıldırım da var. Dizinin çekimleri oyuncu cast’ının tamamlanmasının ardından başlayacak.

https://www.kivitadinda.com/2019/10/dr-house-hekimoglu-amerikan-uyarlamasi/




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu