Dizi / FilmOrdan Burdan

Babil Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Digitürk’ün beın Connect platformunda yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak olan Babil dizisi konusu ve oyuncu kadrosu.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı “Babil” dizisi, 13 bölümden oluşan ilk sezonuyla, Digitürk’ün beIN CONNECT platformunda yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak.

Babil dizisinin fragmanı yayınlandı. Dikkat çeken fragmanda, Babil dizisinin başrol oyuncuları merak uyandırdı. Babil dizisinin oyuncu kadrosunda Halite Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay , Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta yer alıyor.

Uluç Bayraktar’ın yönettiği Babil dizisi beIN Connect’te yayınlanacak.

Dizinin Ocak 2020’de Bein Connect’te başlaması bekleniyor.

Babil Dizisi Konusu

Babil dizisinde İrfan büyük bir üniversitede Ekonomi hocası olarak çalışmaktadır.  İdealist bir profesör olan İrfan öyle bir zaman gelir ki düşünceleri yüzünden işinden atılır ve hiç bir yerde iş bulamaz. Kötü olaylar üst üste gelir İşsiz kalan İrfan’ın oğlu ise pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Çaresiz durumda kalan İfan yakın arkadaşı Egemen ile emlak sektörüne atılır ve yaptıkları bir sahtekarlıkta yakayı ele verirler. Mafya ellerinde ki her şeyi alınca bu sefer iki kafadar Türkiye’nin en büyük saadet zincirini kurarlar ve çok para kazanırlar. Kazanılan bu para İrfan, İrfan’ın eşi, yakın arkadaşı Egemen ve eski nişanlısı arasında gizlenen sırların ortaya çıkmasına neden olur.

https://www.youtube.com/watch?v=vOslBGeuZkc&t=3s

Oyuncular

Halit Ergenç

Ozan Güven

Aslı Enver

Aslı Enver Kimdir?

Birce Akalay

Nur Fettahoğlu

Mesut Akusta

https://www.kivitadinda.com/2019/10/evim-dizisi-konusu-nedir-oyuncu-kadrosunda-kimler-var/

Aziz Ailesine Savaş Açıyor! Vuslat 26. Bölüm 1. Fragman

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu