Dizi / Film

Leverage İzle (Onlar Kore’nin Robin Hood’u)

13 Ekimde yayın hayatına başlayan Leverage suç ve aksiyon türlerindeki yeni Kore dizilerinden. 16 bölüm olması planlanan dizide modern Robin Hoodculuğa soyunarak zenginden alıp fakire veren bir dolandırıcılık ekibinin hikayesi anlatılıyor.

Leverage, Lee Dong-gun, Jeon Hye-bin, Kim Sae-ron, Kim Kwon ve Yeo Hoi-Hyeon’un rol aldığı bir Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi Amerika yapımı ve 2008-2012 yılları arasında yayımlanan “Leverage” adlı bir diziden uyarlamadır. 13 Ekim 2019 tarihinde Chosun TV’de yayınlanmaya başlamıştır.

Leverage Konusu

Leverage, zengin suçluları dolandırıp çaldıkları parayı gerçek mağdurlara iade eden beş kişilik bir ekibinin etrafında dönmektedir.

Leverage Fragman

Leverage Fragman 2

Leverage Fragman 3

Leverage Fragman 4

Leverage Dizisi Oyuncular

Lee Dong-Gun (Lee Tae-Joon)

Karakteri: Lee Dong-Gun dizide ekibinin lideri olan Lee Tae-Joon karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca, iyileştirilemeyen bir hastalıktan muzdarip oğlu olan bir babadır. Eskiden işinde oldukça yetenekli olan sigorta dolandırıcılığı bölümünde çalışan bir araştırmacıydı. Beklenmedik bir olay sonucunda hayatı tamamen değişir. İşinden istifa eder ve adaleti sağlamak için bir zamanlar yakaladığı ülkenin en iyi dolandırıcılarından oluşan bir ekip kurar.

Jeon Hye-Bin (Hwang Soo-Kyung)

Karakteri: Jeon Hye-Bin dizide ekibinin oyuncusu olan Hwang Soo-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Sahnede korkunç bir oyuncudur. Ancak gerçek dünya da dolandırıcılık söz konusu olduğunda, Akademi Ödülü düzeyinde bir oyunculuk sergilemektedir. Dört farklı dili akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Lee Tae-Joon (Lee Dong-Gun) ile gizemli bir ilişkisi vardır.

Kim Kwon (Roy Ryu)

Karakteri: Kim Kwon dizide grubun güvenlik uzmanı olan Roy Ryu karakterini canlandırmaktadır. Gençken bir Amerikalı aile tarafından evlat edilmiş ve dövüş sanatları konusunda uzmanlaşmış bir paralı asker olmuştur. Sadece kullandığı yeteneklerinin karşılığını almakla ilgilenmektedir. Ne adalet ne de sadakat gibi şeylere inanmaktadır. Kendisinden başka kimseye güvenmemektedir. Ancak savaş alanında terk edilmiş bir köpek yavrusunu sahiplendiği zaman ki gibi bazen beklenmedik bir şekilde yumuşak tarafını göstermektedir.

Kim Sae-Ron (Ko Na-Beyol)

Karakteri: Kim Sae-Ron dizide ekibinin çevik hırsızı olan Ko Na-Beyol karakterini canlandırmaktadır. Eskiden bir eskrimciydi. Şimdi ise kilitli kapıları veya kasaları açma, benzersiz çeviklik ve esnekliği sayesinde lazer engellerini aşma, koşma ve gizlice girme konularında uzmanlaşmış birinci sınıf bir hırsızdır. Düşüncesiz ve lakayt bir konuşma tarzından sahiptir. Ancak buna karşın kendine özgün olan kişiliği, başkalarına kendisini sevdirmektedir.

Yeo Hoi-Hyeon (Jung Ui-Sung)

Karakteri: Yeo Hoi-Hyeon dizide ekibinin teknoloji beyini olan Jung Ui-Sung karakterini canlandırmaktadır. Bilgisayarlar, CCTV’ler ve cep telefonları gibi dijital herhangi bir şey söz konusu olduğunda onun eline su dökebilecek kimse yoktur. Tuhaf ve çekingen bir karaktere sahiptir. Konuşkan ve meraklıdır. Güncel olaylar karşı tamamen kördür. Ancak ekibini her şeye bağlayan iyi bir kaynaktır.

Diğer Oyuncuları:

  • Choi Ja-Hye / Shin Yoo-Ri

Karakteri: Choi Ja-Hye dizide Lee Tae-Joon’un (Lee Dong-Gun) eşi olan Shin Yoo-Ri karakterini canlandırmaktadır.

  • Kim Joong-Ki / Jo Joon-Hyung

Karakteri: Kim Joong-Ki dizide Lee Tae-Joon’un (Lee Dong-Gun) arkadaşı olan Jo Joon-Hyung karakterini canlandırmaktadır.

  • Kim Kwang-Sik / Park Ki-Ho

karakteri: Kim Kwang-Sik dizide bir dedektif olan Park Ki-Ho karakterini canlandırmaktadır. Lee Tae-Joon’un (Lee Dong-Gun) astıdır.

  • Jeong Gi-Seop / So-Ma

Karakteri: Jeong Gi-Seop dizide bir doktor olan So-Ma karakterini canlandırmaktadır. Lee Tae-Joon’un (Lee Dong-Gun) oğlunun nasıl kurtulacağını bilmektedir.

Leverage Dizisinden Görseller

The Lies Within İzle (Herkes Sessizken Onlar Haykırmaya Başladı)

“VIP” İzle (Aynı Ofiste Çalışan Evli Bir Çiftin Hayatı Bir Anda Paramparça Olur)

https://www.kivitadinda.com/2019/10/bring-it-on-ghost-izle/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu