Dizi / Film

7. Koğuştaki Mucize Filminin Orjinal Kore Versiyonu “Miracle in Cell No.7”

Yıllarca unutulmayacak çarpıcı bir baba-kız ilişkisini konu alan “Yedinci Koğuştaki Mucize” 11 Ekim’de vizyona girdi. Büyük ses getirecek film aslında Kore çevirisi olduğu da biliniyor.

“Senin baban kimselere benzemez, çünkü baban seninle aynı yaşta”

Etkileyici bir senaryoya sahip olan film, kızına çok bağlı masum bir babanın adalet arayışını beyazperdeye aktaracak. Baba ile kızının bu umut dolu, mucizevi hikayesi izleyenlerin hayatlarına dokunarak derin bir etki bırakacak. Çekimleri Muğla ve İstanbul’da gerçekleştirilen “Yedinci Koğuştaki Mucize” 11 Ekim’de Sinemalarda!

Yıllarca unutulmayacak çarpıcı bir baba-kız ilişkisini konu alan “Yedinci Koğuştaki Mucize” 11 Ekim’de vizyona girdi. Büyük ses getirecek filmin orjinal Kore versiyonu ise “Miracle in Cell No.7” (7.Hücre Mucizesi)

7. Koğuştaki Mucize Filminin Orjinal Kore Versiyonu “Miracle in Cell No.7”

“7.Hücre Mucizesi” Bir Babanın Mücadelesi…

7. Hücre Mucizesi (Miracle in Cell No.7) Konusu;

Yong-Goo kızı Ye-Seung ile zeka özürlü olmasına rağmen mutlu mesut yaşarlar. Onlar her gün bir dükkana uğrarlar ve babası Yong Goo kızına sarı Sailor Moon sırt çantası alacağına dair söz verir. Bir gün, son sarı Sailor Moon sırt çantasının satılmakta olduğunu farkederler ve Yong-Goo satışı engellemek için mağaza içine girer, ama çantayı satın alan babanın tokat atmasıyla baba Yong-Goo şok olur ve çok üzülür. Ertesi gün çalıştığı otoparkta sarı Sailor Moon sırt çantası alan kızı gören baba, çantayı alan kızın aynı çantanın satıldığı bir mağazayı bildiğini öğrenir. Yong-Goo kızı geleneksel açık pazara kadar takip eder.

Kısa bir süre sonra kız bilinçsizce yere yığılır ve Yong-Goo kıza CPR yapmaya çalışır. Yanlarından geçen bir kadın ise yanlış anlama sonucu hemen polis çağırır. Yong-Goo çocuk kaçırmak ve cinayetle suçlanır. Ölen kızın babası da Ulusal Polis Ajansı şefidir. Yong-Goo’ya ölüm cezası verilir ve hapsedilir. Hapishanede 5 mahkumla Yong-Goo bir hücreyi paylaşır. Bir gün, Yong-Goo hapishane çete lideri So Yang-Ho (Oh Dal-Su)’nın hayatını kurtarır. So Yang-Ho minnettarlığını elinden geldiğince göstermekte ve Yong-Goo’ya her şekilde yardım etmektedir. Yong-Goo kızını görmek istediğini So Yang-Hoya söyler. Beş tutuklu bir muzice gerçekleştirmek için plan yapmaya başlarlar ve bir şekilde kızını içeri alırlar. Her şey o anda değişmeye başlar… Peki Yong Goo’nun sonu nasıl olacak ? İdam cezasından nasıl kurtulacak?

7.Koğuştaki Mucize

7. Koğuştaki Mucize İzle! (Kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışı)11 Ekim’de Sinemalarda

7. Koğuştaki Mucize Konusu

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor.7. Koğuştaki Mucize filminde kızı Ova’yı çok seven zihinsel engelli bir baba olan Memo’nun hikayesini izleyeceğiz. Memo yanlışlıkla bir cinayet suçun faali olarak yakalanır ve ceza evine gönderilir. Daha sonra  hukuk fakültesi okuyan kızı onu çıkarmak için çok çalışacak. Hapishane de 5 suçlu ile aynı odada kalan Memo içeride bir mafya babasının hayatını kurtarır ve mafya babası Memo’yu hapisten kaçırmak için harika bir fikir bulacak.

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin‘in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.

Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye Nasihati

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu