Ordan Burdan

Selahattin Paşalı Kimdir?

Kalp Atışı dizisi ile tanınan ve sevilen genç oyuncu Selahattin Paşalı kimdir?

Kalp Atışı dizisi ile tanınan ve sevilen genç oyuncu Selahattin Paşalı kimdir? Son günlerde sıkça konuşulan ve Netflix’te çok yakında başlayacak olan üçüncü Türk dizisi Love 101 (Aşk 101) başrolde yer alan Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Selahattin Paşalı Kimdir?

1990 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bodrum’da tamamlamıştır. Ardından İstanbul’da dört yıl boyunca Darüşşafaka Basketbol altyapısında kaptanlık yapmış. Selahattin Paşalı 2015 yılında International Business School Budapest’te Sanat Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Budapest Art Factory ve Art Market Budapest sanat fuarında çalışmıştır. 2015 yılında Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi almaya başladı. Craft Tiyatro’nun 2017’deki “Yutmak” adlı oyununun proje ekibinde görev almıştır.

Selahattin Paşalı 2017 yılında Kalp Atışı dizisi ile profesyonel oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra 2019 yılında Kanal D‘de yayınlanmaya başlayan Leke dizisinde oynamıştır fakat dizi kısa sürede yayından kakmıştır. Genç oyuncu Selahattin Paşalı, şimdilerde ise Netflix için çekilmekte olan üçüncü Türk dizisi Love 101 (Aşk 101)  Osman karakteri ile başrolde yer almatadır.

Love 101 (Aşk 101) 90’ların Aşk Dolu Lise Dizisine Hazır Mısınız?

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu