Ordan Burdan

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu FOX TV de yayınlanan Karagül Adlı dizide Baran karakteri ile hayatımıza girmiş ve göstermiş olduğu performans ile büyük başarı yakalamıştır.

Mert Yazıcıoğlu FOX TV de yayınlanan Karagül Adlı dizide Baran karakteri ile hayatımıza girmiş ve göstermiş olduğu performans ile büyük başarı yakalamıştır. Son günlerde sıkça konuşulan ve Netflix’te çok yakında başlayacak olan üçüncü Türk dizisi Love 101 (Aşk 101) başrolde yer alan Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu aslen Denizlilidir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü’nde kayıt yaptıran Mert Yazıcıoğlu, Karagül adlı dizide canlandırdığı ‘Baran’ karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Şans eseri oyunculuk yapmaya başlayan Mert Yazıcıoğlu bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra “Dedemin İnsanları” adlı filmle, oyunculuğa ilk adımını attı. 2013 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Ece Uslu, Özcan Deniz, Mesut Akusta ve Yavuz Bingöl gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. Bu proje ona şöhretin kapılarını araladı.

Mert Yazıcıoğlu 3 Kasım 2016 tarihinden itibaren FOX’ta yayınlanmaya başlayan, Burak Sağyaşar imzalı, “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde de rol aldı. Mert Yazıcıoğlu, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde genç yeniçeri Korkut rolü ile seyirci karşısına çıkmıştı.

Love 101 (Aşk 101) başrolde…

Genç oyuncu son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol alıyor. Bu dizide “Mahir Yetkin” karakterine hayat verdi. Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu şimdilerde ise Netflix için çekilmekte olan üçüncü Türk dizisi Love 101 (Aşk 101) başrolde yer alıyor.

Love 101 (Aşk 101) 90’ların Aşk Dolu Lise Dizisine Hazır Mısınız?

Kubilay Aka Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu