Dizi / Film

Kuruluş ‘Osman’ Nerede Çekiliyor?

Ekranların en popüler dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki Kuruluş Osman dizisi merakla bekleniyor. Kuruluş Osman nerede çekiliyor?

Ekranların en popüler dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki Kuruluş Osman dizisi merakla bekleniyor. Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Yeni sezon öncesi heyecan dorukta. İşte Kuruluş Osman çekildiği yer…

Yeni sezonda Atv ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizisi çekim yeri belli oldu. Başrolünde Burak Özçivit‘in oynayacağı Kuruluş Osman 1.sezonuyla izlenme rekorları kırmayı hedefliyor. Peki Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olan Kuruluş Osman’ın seti nerede?

Kuruluş Osman Nerede Çekiliyor?

Diriliş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva’da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa’nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor. Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

Kuruluş Osman Hangi Kanalda Başlayacak?

Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Kuruluş Osman dizisinin yayınlanacağı kanalı duyurdu. Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi, yeni sezonda Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kuruluş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ise 20 Kasım 2019 Çarşamba olacaktır.

Osman Gazi Beyliğin Başına Ne Zaman Geçti?

Kuruluş Osman Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Osman Gazi’nin Kaç Çocuğu Vardır? Çocukları Kimlerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu