Dizi / Film

‘Profesörün Yeni Dizisi’ El Embaradero (The Pier) İzle

La Casa de Papel ile adını tüm dünyaya duyuran İspanyol senarist Alex Pina’nın yeni polisiye dizisi The Pier, ya da orijinal adıyla El embarcadero.

Harika bir dizi geliyor: The Pier. La Casa De Papel dizisinin yapımcıları çok kaliteli bir işe soyunmuş. Başrolde de La Casa De Papel’in dahi “Profesör” karakterini canlandıran Alvaro Morte var. İspanyol dizileri piyasada son zamanlarda dizi piyasasında kendine oldukça önemli bir yer edinmeye başladı. The Pier de bu furyayı ileriye taşıyacak gibi görünüyor. Gelin birlikte daha yakından inceleyelim.

La Casa de Papel ile adını tüm dünyaya duyuran İspanyol senarist Álex Pina’nın yeni polisiye dizisi The Pier, ya da orijinal adıyla El embarcadero… Senaryosunu Pina ve Esther Martínez Lobato (Vis a Vis, La Casa de Papel)’nun kaleme aldığı dizinin hikâyesi, ünlü mimar Alexandra’nın, kocası Oscar’ın ölüm haberini almasıyla başlayacak. Cinayetten şüphelenilen bu gizemli kayıp, Oscar’ın aslında iki yaşamı olduğunu ortaya çıkaracak. Bir tarafta 15 yıldır ona büyük sevgi besleyen eşi Alexandra; diğer tarafta ise aşk yaşadığı Veronica’nın karşı karşıya gelmesi tüm dengeleri alt üst edecek.

El Embaradero (The Pier) Konusu

The Pier, kocasının gizemli ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışırken, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

Ünlü bir mimar olan Alexandra, yerel bir polis memuru olan Conrado’dan aldığı telefonla hayatının kabusu ile karşı karşıya kalır. Genç kadın, kocası Oscar’ın cesedini teşhis etmek için Valensiya dışında bulunan Albufera’ya çağrılmıştır. Birkaç saat önce Oscar ile gelecekleri için plan yapan Alexandra şimdi kocasının ölümünün soğuk gerçekliği ile yüzleşmek zorundadır. Kocasının cinayete kurban gittiğinden şüphelenen acılı kadın, bu gizemli ölümü araştırmaya karar verir. Oscar’ın hayatı ile ilgili araştırma yapmaya başladığındaysa kocasının aslında iki yaşamı olduğunu öğrenir. Oscar’ın Veronica adında bir kadınla ilişkisi vardır. 15 yıldır birlikte olduğu eşinin kendisinden sakladığı hayatı öğrenmek isteyen Alexandra, sahte bir kimliğe bürünerek Veronica ile tanışır ve onunla iş birliği yaparak Oscar’ın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışır.

  • İlk bölüm yayın tarihi: 18 Ocak 2019
  • Bölüm sayısı: 8
  • Kanal: Movistar+ / blutv
  • Sezon sayısı: 1
  • Dil: İspanyolca

El Embaradero (The Pier) Oyuncular

Alvaro Morte (Oscar)

Irene Arcos (Verónica, Verónica)

Verónica Sánchez (Alejandra)

Marta Milans (Katia)

Roberto Enríquez (Conrado)

Diğer Oyuncular:

  • Cecilia Roth (Blanca)
  • Paco Manzanedo (Vicent)
  • Miquel Fernández (Fran)
  • Antonio Garrido (Big Boss)

El Embarcadero Dizisinden Görseller

“Contratiempo” (Görünmeyen Misafir) İspanyol Sinemasının En İyilerinden

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu