Dizi / FilmOrdan Burdan

Berlin Yaşıyor mu? La Casa De Papel 3. Sezon

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip Netflix dizisi La Casa de Papel'in 3. sezonu 19 Temmuzda yayınlacak. Yeni sezon fragmanında Berlin karakterine hayat veren Pedro Alonso'nun görünmesi dizi hayranlarında büyük heyecan yarattı.

3. sezon hazırlıkları süren ve tanıtım videosu yayınlanan Netflix dizisi La Casa De Papel’de yeni oyuncular ile birlikte ‘Berlin’ sürprizi yer alıyor. İkinci sezonda ölen Berlin, 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor.

2. Sezonun en can alıcı sahnelerinden biri de darphaneden kaçış sahnesiydi ve yapılan operasyonda Berlin yaşamını yitirdi. Bu duygusal sahnenin ardından diğer karakterler oradan kaçarken sonrasında neler olduğunu 3. sezonda öğreneceğiz

Berlin Yaşıyor mu?

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Tokyo, Profesör, Denver, Rio, Helsinki, Nairobi, Estocolmo, Raquel Murillo, Arturo, Mariví, Coronel Prieto & Suarez ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyor.

Yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor: İkinci sezonda ölen Berlin (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor. Bu da yeni sezonun Berlin’in gerçek hikayesiyle ilgili sürprizlere gebe olduğunu gösteriyor.

La Casa De Papel Ne Zaman Başlıyor?

La Casa De Papel’e Yeni Şehir İsimleri Dahil Oldu!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu